Promo / Gospodarstvo

Na Motomobilu u Osijeku hrvatske premijere novih modela Mercedes-Benz E klase Coupe i novi Suzuki Ignis

Na Motomobilu u Osijeku hrvatske premijere novih modela  Mercedes-Benz E klase Coupe i novi Suzuki Ignis

Tvrtka Automobili Škojo tijekom održavanja ovogodišnjeg automobilskog sajma Motomobil (Osijek, Pampas, od 07. do 09. travnja 2017.) najavljuje dva izuzetno zanimljiva izlagačka programa – hrvatske premijere elegantne Mercedes-Benz E klase Coupe i novog Suzuki Ignisa, agilnog Suzukijevog malog borca koji se izvrsno snalazi na skučenim gradskim parkiralištima. Također, na sajmu će biti najavljen i početak ovlaštene prodaje i servisa Suzuki motocikala i dodatne opreme.


Novi Mercedes-Benz E klasa Coupe predstavlja kondenzat suvremenog luksuza, okretnog i sportskog duha, high-tech inženjeringa i ekskluzivnog, rafiniranog užitka u vožnji. U dizajnerskom smislu to je sljedeći korak u evoluciji Mercedes-Benzova pogleda na svijet. Posjetitelji Motomobila moći će pogledati vozilo bazirano na inteligentnim rješenjima poznatim iz obitelji E-klase, s potpunom smartphone integracijom, prostranom kabinom i najnovijim sustavima za pomoć vozaču s mogućnošću djelomično automatizirane vožnje.

Novi Suzuki Ignis, vizualno je vrlo dojmljiv automobil izražene kombinacije retro elemenata i modernih dizajnerskih linija. Automobil je dug tek 3,7 metara, ali izgleda prilično robusno obzirom da je visok gotovo 160 cm i od tla odignut 18 cm. Njemu visoki rubnici ništa ne znače. I na svim je tržištima postao ljubimac onih koji vole dominirati u gradskim gužvama.

skojo 03

Posjetiteljima će povodom službenog početka ovlaštene prodaje i servisa Suzuki motocikala biti predstavljen i manji dio game novih atraktivnih modela za 2017. godinu iz nekoliko cjenovnih razreda, pa se očekuje veliki interes i posjeta članova motociklističkih klubova koji tradicionalno djeluju na području Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

skojo 02

Svi će se programi održavati tijekom cijelog razdoblja trajanja sajma unutar izlagačkog prostora Automobila Škojo na Motomobilu. Bit će izložena kompletna gama Suzukijevih modela i manji dio Mercedes-Benzovih zvijezda, ukupno preko 15 vozila. Tradicionalno će tvrtka prikazati i nekoliko jako zanimljivih Mercedes-Benz vozila iz osobnog i dostavnog programa, a naročito je interesantno da će posjetitelji moći razgledati i vrlo očuvana mlada rabljena vozila istog proizvođača.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!