Promo / Gospodarstvo

GrupniPlus.com - ponude koje ne možete odbiti + nagradna igra!

GrupniPlus.com - ponude koje ne možete odbiti + nagradna igra!

Napokon! I Osijek je dobio ozbiljnu stranicu namijenjenu grupnoj kupovini, ali prije nego što pomislite da smo isti kao i drugi, nastavite čitati ovaj tekst.

Vjerujte nam, razuvjerit ćemo Vas u potpunosti! Sama stranica GrupniPlus.com najveću razliku u odnosu na konkurenciju ima u činjenici da od Vas ne traži plaćanje putem kreditne kartice! Plaćate na samom mjestu kupovine. Dovoljan razlog? Nema veze, nastavite čitati...

GrupniPlus.com je stranica namijenjena grupnoj kupovini, pa ipak, nismo kao drugi. Nakon što već više od dvije godine grupna kupovina stanuje u Hrvatskoj, Osijek i Slavonija u potpunosti su zapostavljeni, grupne kupovine možete obavljati u gotovo svim većim hrvatskim gradovima osim u Osijeku. Tek ponekad pojave se pokoje ponude, ali one su vrlo rijetke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mi smo odlučili promijeniti takvu praksu! Budući da smo iz Osijeka, znamo kako ovaj grad diše, kako Vi dišete i zato smo spremni ponuditi Vam samo najbolje od najboljih! Svaki dan za Vas smo pripremili jednu ponudu koju ćete vidjeti na početnoj stranici, ali isto tako pod kategorijom ''sve ponude'' možete vidjeti i ponude koje su još u tijeku tj. koje nisu istekle. Najvažnije od svega je da prijeđete prag koji je partner odredio. Dakle, ukoliko je taj prag 20, potrebno je 20 narudžbi kako bi ponuda uspjela, sve iznad je odlično! Upravo zbog toga, trebate o tome obavijestiti i svoje prijatelje te im omogućiti da i oni sami uštede velike količine novca, ali i da Vam pomognu prijeći zadani prag za kupovinu. Uvijek ćemo Vas e-mailom obavijestiti je li kupovina prošla ili nije.

Najvažnije od svega je činjenica da se kod nas samo prijavljujete tj. naručujete, plaćate na mjestu kupovine proizvoda ili usluge!

Ništa nam nije važnije nego ponašati se prema Vama najbolje što možemo. Ukoliko se ikada budete osjećali iznevjereno s naše strane, obratite nam se na naš kontakt i riješit ćemo nesporazum na Vašu korist. Vi ste nam uvijek na prvom mjestu!

Ukoliko ne želite svakodnevno dolaziti na GrupniPlus.com, možete nas lajkati na našoj Facebook stranici ili se pretplatiti na e-mail obavijesti koje će svakodnevno dolaziti na Vaš e-mail kao obavijesti o trenutnim ponudama na stranici.

58e7bb92f91d91da3212e7e74456653e.jpg

O samom načinu narudžbe možete pročitati i na samoj stranici. A sada nas posjetite i UŠTEDIMO NOVAC ZAJEDNO!

{youtube}qRcf0wleb5k{/youtube}

[important title=Nagradna igra]

Registrirajte se na stranicu GrupniPlus.com i osvojite nagrade! Osobu koja dovede sa sobom najviše ljudi na portal dobit će 2 besplatna tretmana za trajno uklanjanje dlačica na nadusnicama, za drugo i treće mjesto za Vas smo pripremili i 1h besplatnog bilijara u Planu B.

Što trebate učiniti? Pozovite prijatelje da se registriraju, a nakon registracije neka pošalju Vaše ime i prezime na [email protected]. Nagradna igra traje do 14.5.2011., a tada ćemo objaviti i dobitnike.[/important]

ŠTO VAM NUDIMO?

Ovih dana smo krenuli sa zanimljivim ponudama kao što su trajno uklanjanje dlačica, parfemi i bilijar. Sve smo spustili nevjerojatnih 50%. Svaka dva dana donosit ćemo Vam fenomenalne popuste na hranu, odjeću, obuću, kina, kazališta, obrazovne programe,zdravstvene usluge...

  


Izdvojeno

Reci što misliš!