Promo / Gospodarstvo

Regenerativna medicina u službi ljepote – poliklinika Lege Artis

Regenerativna medicina u službi ljepote – poliklinika Lege Artis

Još donedavno, estetska je medicina podrazumijevala opsežne kirurške zahvate i dugotrajni oporavak. Međutim, unazad par godina, regenerativna medicina, kao suvremena ekstenzija estetike, doživlajva nevjerojatnu ekspanziju u svijetu, u Hrvatskoj, ali i u – Osijeku.

Poliklinika za kirurgiju i anesteziologiju Lege Artis, jedina je izvaninstitucionalna zdravstvena ustanova istočno od Zagreba u kojoj je regenerativna medicina – svakodnevnica.

Ljudi su danas navikli brinuti o svojim zubima, kosi, noktima, o stanju tjelesne kondicije pa sad već i o zdravlju – koje se ne može "dobiti" na uputnicu. Međutim, kako uspješno produžujemo radni i životni vijek, neophodno postaje i svoju pojavnost prilagoditi novonastalim uvjetima. U svakodnevnom životu kontaktiramo s prijeteljima, klijentima, idemo u kazalište, na roditeljske sastanke, držimo predavanja ili nas "tek" toplo promatra bračni partner.... I u svakoj od tih situacija naš nam fizički izgled nimalo nije zanemariv. Dapače, o tome ovis naš uspjeh, sigurnost, opuštenost, sjaj kojim privlačimo ljude. Upravo je u tome mjesto sve važnije – regenerativne medicine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Procijeniti što je pojedinom čovjeku bitno, što ga smeta i kako, s manjim – dobiti više. Kreativnost, umjetnost, tehnologija, znanost...sve se stapa u novi trend cjelovitog pristupa čovjeku. Ne samo izliječiti bolest, što "Legići" odavno rade i prakticiraju, nego – učiniti ljude sretnima jer su zadovoljni samim sobom.

Nadalje, ljudima je bitno da se tretmani obave što brže, elegantnije, bezbolno, neagresivno, "bez da se išta primjećuje". Da se ne izostaje s posla i svakodnevnih aktivnosti. Da nema narušavanja prirodnosti, mimike, ekspresije lica i tijela. Da zablistaš, zračiš, smiješiš se – opušten, regeneriran, odmoren... pomlađen. S novom dozom sigurnosti i samouvjerenosti.

lege Artis 03

Kao anesteziolog, sklona sam invazivnjim postupcima u beauty tretmanima – kaže dr. Jasenka Čandrlić. Svatko ima svoj prostor, svoju nišu u kojoj djeluje. Dovoljno je prostora za kozmetičare, dermatologe, plastične kirurge i nas, liječnike koji se bavimo estetikom. Tehnološki prioritet su nam zdravstveni problemi, ali je beauty-industrija postala nevjerojatno propulzivna i zahtjevna grana medicine koju je zavodljivo ali i zahtjevno slijediti. Zato i predstavlja zadovoljstvo to što našim sugrađanima i Slavoncima možemo pružati nivo usluga adekvatnih Metropoli ali i Europi – što vidimo po našim "gastarbajterima novog doba".

lege Artis 04

Prvi smo laser centar na ovom području; laserima obavljamo neinvazivno liječenje vena i proktoloških problema, ali obavljamo i uklanjanje svih mogućih kožnih promjena, izraslina i madeža. Također, laserom se vrlo efektno može učiniti rejuvenacija (pomlađivanje), ukloniti akne, trajna epilacija i, što je golemi i česti problem žena i muškaraca suvremenog doba – uklnoniti crvenilo lica i crvene kaplare lica, nosa, dekoltea – žuti je laser prava stvar za to. Zelenim se laserom,pak, uz pomni nazor brižne ekipe, tretira prekomjerna tjelesna težina, pretilost te radi preoblikovanje tijela.

lege Artis 05

Sjajne i dugotrajne rezultate postižemo primjenom PRP terapijom – pomlađivanje vlastitom plazmom uz primjesu "čarolija" medicinske kozmetologije. Također, među prvima u Hrvatskoj, u ponudi imamo, uz najkvalitetnije hijaluronske, i najnovije filere posve novog sastava i tehnologije, Ellanse, koji rade regeneraciju i pomlađivanje tkiva, poboljšavaju mu strukturu a pružaju dugotrajni učinak, objašnjava dr Čandrlić.

lege Artis 02

Dodaje da, uz lasere i radiofrekvenciju imaju i Plexer, posve drugačije tehnološko "čudo". Opet, naravno, neinvazivno.

S Plexerom je moguće raditi blefaropslastiku – podizanje očnih kapaka – posve neagresivno. S njim se također, mogu tretirati kronične i upaljene akne, ožiljci, izrasline, ksantelazme (masnoće na vjeđama i oko očiju)...ali o tome u nekom slijedećem razgovoru..

Upravo su jesen, zima i proljeće vrijeme za takve tretmane, pogotovo ako liječenje i tretmani traju... I, što silno veseli, jer govorio urbanoj svijesti naših sugrađana – sve je više muškaraca među našim klijentima . Upravo iz područja regenerativne medicine...

Poliklinika Lege Artis
Vukovarska 1, Osijek
031 325 676
http://www.lege-artis.hr/

   


Izdvojeno

Reci što misliš!