Suzuki zove najspretnije vozače na testnu vožnju

Suzuki zove najspretnije vozače na testnu vožnju

suzuki 02

Regionalno Suzuki natjecanje u štedljivoj vožnji za Slavoniju i Baranju održava se u petak, subotu i nedjelju, 02. do 04. prosinca 2016. u Osijeku. Domaćin je tvrtka Automobili Škojo, a natjecatelji će na rutu kretati s parkirališta ispred autosalona tvrtke u Ulici borova 1.

Pravila su jednaka kao i prethodnih godina - prijavljeni vozači sami odabiru rutu dugu 5 kilometara, u realnim prometnim uvjetima i trude se tijekom vožnje trošiti što manje goriva. Ove će godine voziti novi model Suzuki SX4 S-Cross s motorom 1.0 Boosterjet i pogonom na prednje kotače.

Dvoje najštedljivijih iz regije nastavljaju natjecanje, a finale će se održati na Grobniku. Najuspješniji natjecatelj će otići kući za upravljačem novog Suzuki Ignisa. Prošle godine najštedljiviji vozač je bio Slavonac, pa je novi Suzuki Swift na kraju otišao u Ilok.

Broj natjecateljskih mjesta je ograničen, a prijave se primaju na telefone Suzukijevih prodajnih savjetnika u Osijeku: 031 22 00 16 (Marko) ili 031 22 00 15 (Jelena), te na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Vozače će na natjecateljskim rutama pratiti specijalizirani automobilski novinari u ulozi sudaca, a precizna mjerenja potrošnje obavljat će sofisticirani uređaj Modern Drive.

suzuki 01

   

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja