Promo / Gospodarstvo

AC Buljubašić: Zima dolazi! Jeste li spremni?

AC Buljubašić: Zima dolazi! Jeste li spremni?

Ne dozvolite da Vas iznenade niske temperature, snijeg na cesti te slaba vidljivost. Posjetite Autocentar Buljubašić i dogovorite besplatan zimski pregled vozila.

Pripremljena je i posebna ponuda dodatne opreme, servisnih paketa te zimskih guma za Vaše vozilo.

Posebna ponuda uključuje:
• Besplatan pregled vozila za zimske uvjete u 18 točaka
Akcijsku cijenu montaže i balansiranja guma: čelični naplatak (felga): 40,00 kn, aluminijski naplatak (felga): 50,00 kn
Besplatan cjelogodišnji smještaj, “hotel” za gume kupljene u Autocentru Buljubašić
Besplatnu zaštitu stakala od vlage i smrzavanja nanotehnologijom za sve korisnike servisnih paketa u Autocentru Buljubašić

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prije svega, prekontrolirat će se gustoća rashladne tekućine u hladnjaku motora i njezinu otpornost na niske temperature. Dodatno, tekućinu za pranje vjetrobranskog ili stražnjeg stakla će po potrebi zamjeniti zimskom verzijom. Izvršit će se detaljnu kontrola signalizacije, pneumatika, ovjesa te kočnica na vozilu.

Za uspješan start motora provjeriti će ispravnost grijačih i/ili svjećica vozila, posebice kod starijh vozila koja se neredovito servisiraju.

I konačno akumulatori vozila su jedan od najčešćih razloga otkazivanja starta motora. Ovaj je problem posebno izražen u prvom naletu niskih tempertaura. Stoga će Vam besplatno ispitati i ispravnost akumulatora vozila.

Pripremljena je također i detaljna ponuda zimskih guma uz prigodne, akcijske cijene montaže te besplatan smještaj “hotel” za gume.

buljubasic 02

Autocentar Buljubašić je za Vas pripremio i posebne servisne pakete koji uključuju i besplatno pranje vozila nakon servisa, mobilno jamstvo (u slučaju kvara je vučna služba ili izlazak na teren servisnim vozilom za korisnike usluga potpuno besplatna do 30km udaljenosti) te zaštitu stakala od vlage i smrzavanja uz korištenje nanotehnologije.

Cijene servisnih paketa za Vaše vozilo doznajte upitom na e-mail [email protected] ili pozivom na 031540000.

Uživajte na putu te vozite sigurno vozilo, pripremljeno za zimske uvjete u Autocentru Buljubašić.

Autocentar Buljubašić
Slavonska 1, Osijek
0-24h tel: 031540000
www.ac-buljubasic.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!