Didin Konak - gastro užitak u srcu Kopačkog rita

Didin Konak - gastro užitak u srcu Kopačkog rita

didin konak 01

U sklopu parka Kopački rit imate priliku krenuti u otkrivanje netaknute prirode. Za uživanje i gastronomsku ponudu čarobnih specijaliteta baranjskog kraja pobrinut će se restoran Didin Konak.

Restoran Didin Konak svakodnevno nudi velik izbor kuhanih jela (uz najavu), toplo-hladnih i svježih salata, vegetarijanskih menu-a i slastica. U ugodnom ambijentu našeg restorana možete uživati u vrhunskoj hrani serviranoj na originalan način.

Spoj slavonske tradicionalne i moderne kuhinje, vrhunska usluga i opuštajuća atmosfera, osvaja svakog gosta. Gastronomska ponuda obogaćena je darovima prirode nesebičnoga šumskog carstva niklog i dozrelog pod zlatnim sunčevim zrakama. 

didin konak 05

Kroz široku ponudu ribe njeguje se tradicija Kopačeva kao sela poznatog po ribarenju. Veselje vašem nepcu priuštit će originalni „fiš paprikaš“ začinjen nadaleko poznatom kopačevskom mljevenom paprikom kao i „šaran na rašljama“, kraljevski specijalitet ovoga kraja.
didin konak 07

POSEBNA PONUDA DNEVNIH MENIA

Po mjeri i željama gostiju u Didinom Konaku su osmislili dnevne menu-e. U pripremanje dnevnih menu-a ulaže se posebnu pažnu i ljubav. Hrana gostima uvijek je vrhunske kvalitete, a vrijedne ruke njihovog osoblja paze do posljednjeg detalja da ove delicije prijaju svačijem nepcu. U kombinaciji s vinom vrhunske kvalitete svaki dan se nudi određeni meni.

• PON – PUNJENA PAPRIKA, pire krompir, kruh + čaša vina /po osobi - 30,00 kuna
• UTO – GRAH S KOBASICOM, kruh + čaša vina/ po osobi - 30,00 kuna
• SRIJ – DOMAĆA SARMA, pire krompir, kruh+ čaša vina/ po osobi - 30,00 kuna
• ČET – ČOBANAC, domaće noklice, kruh+ čaša vina/ po osobi 30,00 kuna
• PET – FIŠ PAPRIKAŠ, domaća tjestenina + čaša vina /po osobi 45,00 KUNA

U Didinom Konaku, uz domaću hranu i dobru kapljicu, uvijek možete pronaći osvježenje tijekom cijele godine. Dobra kapljica sastavni je dio svakog menu-a. Toče se vina samo provjerenih majstora.

didin konak 06

Topla i ugodna atmosfera restorana, prirodom okruženo imanje i vrhunska domaća hrana dovoljan su razloga za odabir Didina Konaka kao destinacije za obiteljski ručak. Trenuci koji se provode u krugu najmilijih za stolom uistinu su neprocijenjivi. Organizaciju obiteljskih proslava uvijek povezujemo uz veliku strku i stres, no uz pomoću stručne ekipe iz Didinog Konaka to ne mora biti tako. Organizacija obiteljskih proslava sastavni je dio lepeze njihovih usluga.

didin konak 02

Na ovom prostranom imanju beskrajno će uživati najmlađi kojima će trčkaranje u zabavnom parku biti doživljaj koji će pamtiti. Slavonski motivi kao što su konji, kočije, plugovi, orao štekavac najveća su atrakcija za najmlađe. 

didin konak 04

Zaklon od ljetnih vrućina možete pronaći u vinskom podrumu koji je u sklopu imanja. Kad se jednom nađete u ovom raju obilja kvalitetne kapljice koja je nerijetko popraćena domaćim delicijama, vrlo se teško od ovog carstva rastati.

didin konak 08

Proširili su i ponudu smještajnih kapaciteta. Sada vam mogu ponuditi dvadeset i pet soba u sklopu pansiona.  Osim pansionskog nudi se i apartmanski smještaj uređen tematikom baranjskog kraja.

Restoran, apartmanski i pansionski smještaj Didin Konak
Petefi Šandora 93 , Kopačevo
+385 91 782-0003
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.didinkonak.hr

didin konak 03

    
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja