Promo / Gospodarstvo

Poduzetništvo se probudilo u Slavoniji

Poduzetništvo se probudilo u Slavoniji

U srijedu 21.9.2016. svoje javno otvorenje doživjela je prva BNI grupa u Slavoniji imena Mursa. U Hrvatskoj postoji ukupno pet BNI grupa, a  grupa Mursa je jedina koja djeluje na području Slavonije i Baranje a ostale četiri grupe djeluju na području grada Zagreba.



Grupa Mursa okuplja se svake srijede od 7,30 do 9,00 u prostorijama hotela Waldinger u Osijeku. Njezini članovi su poduzetnici s područja Slavonije i Baranje i trenutno broji 20 članova.

Javnom otvorenju grupe nazočio je i izvršni direktor BNI Adrie d.o.o. gospodin Jernej Pirc koji je okupljenima održao prezentaciju o ovoj širom svijeta raširenoj franšizi. Na otvorenju uz gospodina Jernej Pirc sudjelovali su počasni gosti Denis Ambruš - dogradonačelnik Osijeka, Ena Obradović - Ekonomski Ataše - Generalni konzulat Mađarske i Anđelko Balaban - načelnik općine Jagodnjak te ostalih 70 poduzetnika s područja Osječko – baranjske županije.

BNI ili Business Networking International jest organizacija pod kojom se uz poslovne i stručne preporuke okupljaju poduzetnici diljem svijeta. U svakoj grupi dozvoljeno je prisustvo samo jednog poduzeća iz neke djelatnosti, tako da unutar vlastite grupe nemate konkurenciju. Što BNI znači za poduzetnika? Znači da za sebe imate 10, 20 ili 30 prodavača, drugih članova grupe, koji rade samo za vas i preporučuju vas dalje svojim kontaktima. Na ovaj način možete značajno podići svoju konkurentnost.

„Važnost postojanja ovakve organizacije koja okuplja poduzetnike različitih profila nemjerljiva je za rast i razvoj gospodarstva istočne Hrvatske i Slavonije. Nadamo se da ćemo uskoro otvoriti grupe i u drugim gradovima kao što su Virovitica, Sl. Brod, Đakovo i Vukovar i na taj način doprinjeti razvoju hrvatske ekonomije.“ rekao je gospodin Balint Juhas, direktor BNI Slavonije.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!