Promo / Gospodarstvo

Otvorena prva online škola stranih jezika u Slavoniji i Baranji

Otvorena prva online škola stranih jezika u Slavoniji i Baranji

Online učenje polako ali sigurno postaje sve zastupljeniji način učenja u svijetu, a za jedan takav oblik usavršavanja odnedavno je bogatija i Slavonija i Baranja. Online škola stranih jezika ERYIA nastala je na inicijativu osnivačice Eve Bošković, magistre edukacije engleskog i njemačkog jezika koja je nakon završenog Filozofskog fakulteta u Osijeku 2 godine putovala po svijetu, a onda se odučila vratiti u Hrvatsku i pokrenuti nešto novo u regiji.



„Dok sam putovala, morala sam pronaći način da isfinanciram sva ta putovanja pa sam se okušala u online poučavanju engleskog i njemačkog jezika i shvatila da tu postoji još jedno veliko neistraženo tržište“, kaže Eva, koja je kroz ovakav tip rada imala maksimalnu fleksibilnost na putovanjima jer su joj bile potrebne samo dvije stvari – računalo i pristup internetu.

Ista stvar vrijedi i za polaznike tečajeva engleskog i njemačkog jezika, bilo u opće ili poslovne svrhe, ili kroz pripremu za IELTS/DSD ispite. Online učenjem smanjuju se troškovi pohađanja tečajeva jezika, dobiva se velika fleksibilnost u vremenu, a sve se odvija iz udobnosti vlastitog doma, čime je učenje jezika dostupno iz zaista svakog kutka Hrvatske i svijeta.

Eva naglašava da online učenje jezika nije ništa manje kvalitetno od tradicionalnog učenja, štoviše – kad se smanje vanjski utjecaji na učenje, motivacija raste, a time je i sam proces usvajanja jezika olakšan. Ova online škola radi na principu live stream virtualnih učionica na koje se vrlo lako spojiti. Glavno sučelje podsjeća na bijelu ploču na kojoj se mogu rješavati zadaci, gledati video materijali, pratiti prezentacije i projekti i još mnogo toga, a u kutu ekrana polaznici i predavači vide se preko kamere i komuniciraju preko mikrofona.

Svi tečajevi u ovoj inovativnoj školi stranih jezika u skladu su s Europskim standardnima pa tako polaznici mogu priložiti svoje diplome u svoje Europske jezične mape što im osigurava konkurentnost u znanju jezika na području cijele Europe i svijeta.

U Online školi stranih jezika ERYIA trenutno traje promotivna akcija od 20% popusta na odabrani tečaj za prvih 10 polaznika, a više informacija možete potražiti ovdje: http://eryia.eu/ ili kontaktirati školu na [email protected]

  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!