Promo / Gospodarstvo

Panturist IC Bus vas vozi u Njemačku - jer je važno tko vas vozi!

Panturist IC Bus vas vozi u Njemačku - jer je važno tko vas vozi!

[blockquote]IC Bus Vukovar – Vinkovci – Đakovo - Osijek – Valpovo – Donji Miholjac – Slatina – Virovitica – Đurđevac – Koprivnica – Varaždin – Ptuj – Maribor - München – Ulm - Stuttgart[/blockquote]
Veći razmak između sjedala - kako bi i sjedenje postalo udobno, prostor za ručnu prtljagu da Vas ne opterećuje, utičnica za prijenosno računalo između sjedala - jer ste poslovna osoba i to vrijeme ćete iskoristiti za posao ili jednostavno ne možete bez interneta.

Kako smo sad zaključili da ne možete bez interneta tu je besplatan wifi da surfate bezbrižno cijelim putem. A dok surfate možete uživati u besplatnoj kavi ili čaju.

S nama možete putovati svakodnevno iz Osijeka prema Stuttgartu, Ulmu i Münchenu. Polazak sa osječkog autobusnog kolodvora u 18:00.

Što posjetiti kada dođete u Njemačku?

U Münchenu svakako morate probati pivo, a neke od naših preporuka su Paulaner, Hofbrau i Augustiner, najstarije njemačko pivo. Nakon toga posjetite BMW muzej koji će vas oduševiti svojom ljepotom ali i odličnim automobilima koje možete razgledati. Neka vam na listi bude i Allianz Arena, dom jednog od najuspješnijih nogometnih klubova na svijetu.

U Stuttgartu također možete uživati u automobilskim muzejima jer je grad dom Mercedes Benza i Porschea. Televizijski toranj je još jedna zanimljivost koju trebate vidjeti dok obilazite Stuttgart.

Kao gost Ulma nećete ni primijetiti da su to ustvari dva grada, Ulm na strani Baden-Württemberg-a i Novi Ulm u Bayern-u , a razdvaja ih Dunav. Dok šetate pored Dunava možete uživati u simbolu i ukrasu grada – labudovima. Svakako posjetite i sinonim ovoga grada, a to je Ulmer Münster katedrala. Ako imate priliku popnite se na vrh katedrale gdje ćete Ulm imati na dlanu, a ako vas vrijeme bude poslužilo vidjeti ćete vrhove Alpa i najviši vrh Zugspitze.

Prednosti IC Bus-a: klimatizirani prostor i WC, više prostora između sjedala, prostor za ručnu prtljagu, utičnica za putno računalo pored sjedala, besplatan wifi, besplatna kava i čaj.

Ako pak svoje putovanje želite nastaviti iz Münchena ili Stuttgarta prema ostatku Njemačke ili Europe, kupite željezničku kartu za ICE Deutsche Bahn vlak na jednom mjestu te uz ponudu Sparpreis putujte za već od 29€ ili uz ponudu Europa Spezial putujte za već od 39€ – Jednom kartom do konačnog cilja!
Više informacije o samoj liniji možete pročitati ovdje.

Karte je moguće kupiti i preko naše online prodaje ili u našoj agenciji u ulici Andrije Kačića Miošića 9. Također nas možete kontaktirati i putem telefona (0)31 638 580.

Vrlo smo aktivni i na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru! I tijekom vožnje nas možete kontaktirati i zatražiti pomoć!

S Panturistom sigurno i udobno do cilja, jer je važno tko Vas vozi!

    

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!