Promo / Gospodarstvo

Uz Beauty centar KA do savršene linije

Uz Beauty centar KA do savršene linije

Iako vrijeme u našem gradu to ne pokazuje, opasno se bliži ljeto, a osječki Beauty centar KA donosi fantastične ponude za svjetski poznate tretmane tijela.

Neprocjenjivo je osjećati se dobro u svome tijelu pa ukoliko želite zablistati pod ovogodišnjim suncem puni samopouzdanja svakako iskoristite ove odlične pakete s popustima Beauty centra KA.

Med2Contour svjetski je hit tretman za oblikovanje tijela i uklanjanje celulita, a u ovom dijelu Hrvatske dostupan je samo u Beauty centru KA. Naime, radi se o uređaju koji je višestruko testiran te potvrđen od strane najrigoroznijih agencija. Prva je to prava alternativa operativnoj liposukciji, nudi trajne rezultate pri oblikovanju tijela i uklanjanju celulita, a uz to je 100% siguran i ugodan tretman.

Stručnjaci diljem svijeta potvrdili su da je upravo Med2Contour najbolji tretman oblikovanja tijela na svijetu.

Paketi koje nudi Beauty centar KA uključuju i anticelulitne masaže, limfne drenaže te body wraping tretmane kako bi borba protiv celulita bila još intenzivnija te kako biste ovog „neprijatelja Vašeg tijela“ već do ljeta zauvijek pobijedili.

Paketi KA3
Zavirite u posebne pakete koji su dostupni uz čak 50% popusta! Ove specijalne ponude vrijede do 30.06.2016.

Naručite se na besplatne konzultacije sa stručnim djelatnicama Beauty centra KA na broj 031230230 ili e-mail [email protected].
Dodatne informacije o uslugama i uređajima možete potražiti na facebook stranici Beauty centar KA ili na web-u.

Važeći cjenik nalazi se ovdje.

Paketi KA2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=NAGRADNA IGRA]Našim čitateljima Beauty centar KA poklanja 5x1 tretman Med2Contour

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri potrebno je ispod ovog članka u komentar upisati: "Uz Beauty centar KA imam savršenu liniju do ljeta!"

DOBITNICE:
Andrea Pavoković Šakić
Sanja Filipović
Daria Solić
Dora Jurčić
Marija Kokorić[/important]

Vidimo se u KA!

  


Izdvojeno

Reci što misliš!