Promo / Gospodarstvo

Lege Artis - poliklinika koja već pet godina niže uspjehe

Lege Artis - poliklinika koja već pet godina niže uspjehe

U proteklih 5 godina u Poliklinici Lege Artis obavljeno je oko 1000 fleboloških, estetskih, proktoloških zahvata i operacije.



Važna obljetnica rada Poliklinike Lege Artis bila je prigoda da se na jednom mjestu nađu prijatelji, poznanici partneri i korisnici usluga ove Poliklinike. Osim druženja uz prigodni domjenak predstavljene su najnovije metode u regerativnoj medicini koje obogaćuju ponudu ove poliklinike. Riječ je o PRP terapiji pomlađivanja vlastitim krvlju te o najnovijem aparatu Vensu Legacy koji je revolucija na području estetskih tretmana.

Dr. med. Jasenka Kalajdžić – Čandrlić, direktorica je na početku konferencije za medije pozdravile sve uzvanike i zahvalila se svima koji su svojim prisustvom odlučili uveličati ovaj događaj. Zahvalila se svom timu, ekipi koja je pomno složena i bez koje ništa ne bi bilo moguće. Podsjetila je da je pravo vrijeme za razmišljanje o ljetu. Osim o zdravlju valja misliti i o ljepoti. Riječ je, dakako, o regerativnoj medicini čijom se primjenom zadržava prirodnost te održava cjelokupni tonus i svježina tijela.

Po završetku konferencije gosti su pozvani na prigodan domjenak, a imali su se i priliku prisustovati i demonstraciji tretmana Venus Legacy-em.

Među brojnim uglednim gostima bili su Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca, Jasmina Lovrinčević, Odjel za kulturologiju Sveučilišta J. J. Strossmayer, glumica Sandra Lončarić Tankosić.

lege Artis 1

lege Artis 2

   

   


Izdvojeno

Reci što misliš!