Promo / Gospodarstvo

Parfumerija Marie - vaše mjesto za uljepšavanje

Parfumerija Marie - vaše mjesto za uljepšavanje

Posjetite Parfumeriju "MARIE" u trgovačkom centru Portanova i kupite sve za uljepšavanje po najnižim cijenama u regiji, a na SiB.hr osvojite vrijedne nagrade.

Parfumerija „MARIE" započinje sa radom nakon zatvaranja jednako uspješne parfumerije „Old Perfume" koja je do otvaranja Portanove radila u R.K. Nama 1.kat, na Trgu A.Starčevića u Osijeku.

Svi njihovi stari, ali i svi novi kupci dobrodošli su na novoj lokaciji – PORTANOVA TC kako bi upoznali novi inovativni način prodaje parfema, tzv. koncept OPEN SPACE STORE, kojeg do sada niste imali prilike vidjeti u Hrvatskoj. Reakcije kupaca su jako pozitivne i iznad svih njihovih očekivanja.

f999f0f51d9167c95fe9dc76a7513a3b.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ono što ih razlikuje od drugih parfumerija su CIJENE! Ne morate čekati blagdane i druge prigode da biste dobili popust i kupovali Vaše omiljene mirise po povoljnijim cijenama, jer su kod njih cijene 10-30% niže tijekom cijele godine. Kod njih povoljna kupovina traje 365 dana u godini.

U ponudi možete pronaći i veliki izbor mirisa koji se više ne mogu pronaći u ponudi drugih parfumerija (Cacharel Eden, Max Mara, Escada Magnetism, Armani SHE, Armani HE, Joop Homme, Sculpture, Givenchy Pi...), REVLON colorstay tekuće pudere za lice i Make Up Factory dekorativnu kozmetiku.

Djevojke i žene u parfumeriji „MARIE" mogu dobiti MAKE-UP uslugu za sve prigode, a po pozivu dolaze i u Vaš dom. Prepustite se u sigurne ruke njihovih vizažistica Šimošić Marije i Bakota Ivane, koje imaju višegodišnje iskustvo na raznim izborima ljepote, revijama i vjenčanjima. Ukoliko samo trebate savjet kako ispravno nanjeti make-up ili koju kombinaciju boja upotrijebiti, parfumerija „MARIE" je pravo mjesto za Vas!

d78a3cf7ab449ce67acdc70cbe353c75.jpg

[important title=Nagradna igra: VOLIM SE ŠMINKATI]

Portal SiB.hr i parfumerija "Marie" poklanjaju dvije nagrade. Tako možete osvojiti:

1. poklon bon za make-up uslugu u vrijednosti 150 kn
2. poklon bon sa popustom 10% za kupovinu parfema ili kozmetike

Nagradu možete osvojiti da kliknete Like na ovaj tekst, a na Zid parfumerije "Marie" napišete Volim se šminkati! Nagradna igra traje do utorka 26. travnja kada ćemo proglasiti pobjednike.

Dobitnice u nagradnoj igri su:

 - 1. nagrada Ana Ilin

 - 2. nagrada Kristina Ličanin

Dobitnice se trebaju javiti na telefon 091 22 44 838 i dogovoriti oko realizacije nagrade.

Čestitamo :)

[/important]

GALERIJA: PORTANOVA Uljepšajte se i vi!

bb75b623de4d7d245d2ee3eeb0375b8f.jpg

8cb7d0f01945e4e039959f2bf7105abe.jpg

Foto: M.B./SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!