Promo / Gospodarstvo

Dolazi proljeće - vrijeme je za radove!

Dolazi proljeće - vrijeme je za radove!

Dugo očekivano sunce razveselit će mnoge majstore, bilo profesionalne ili one samouke, jer dolazak lijepog vremena i proljeća zasigurno je dobar znak za početak vanjskih, ali i unutarnjih radova. Toplije vrijeme nakon dugog i hladnog razdoblja idealno je za održavanje ili pripremu okućnice kada bi zablistala s prvim zrakama sunca.


Akcijske proljetne cijene

Prije nego što započnete s radovima bilo bi dobro napraviti plan, odrediti što točno želite raditi, što radovima možete poboljšati, što vam je sve potrebno za posao i koliko ste spremni investirati. Naravno, važno je odabrati i pravo mjesto gdje možete na jednom mjestu nabaviti sve što vam je potrebno kako biste kvalitetno i dobro obavili posao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izolirka, tvrtka s najvećom ponudom materijala za građenje u Slavoniji i Baranji, i ovog je proljeća za vas priredila najkvalitetnije proizvode. Izolirka je po akcijskim cijenama na svojim policama, između ostalog, izdvojila unutarnje i vanjske boje, ljepilo za stiropor, rigips ploče, staklenu vunu, laminat, podne drvene ploče, daske za terasu i ukrasni kamen. Ispod članka možete pogledati letak s kompletnom izdvojenom akcijskom proljetom ponudom.

 

Bez alata nema zanata

Putem internet stranice www.izolirka.hr možete pretražiti bogatu ponudu po sljedećim kategorijama:

Katalog proizvoda omogućava da korisnici sami online slože svoju ponudu u nekoliko koraka, a nakon toga roba je spremna za isporuku, u najkraćem mogućem roku.

"Ispod članka možete pogledati letak s kompletnom izdvojenom akcijskom proljetom ponudom."

Za više informacija o proizvodima možete se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata.

[span class=attention]Izolirka d.o.o.
J.J. Stossmayera 348b, Osijek, Hrvatska
tel: +385 91 310 00 51
e-mail: [email protected] , web: www.izolirka.hr[/span]

{edocs}http://www.izolirka.hr/upload/documents/Letak-22022016-compressed.pdf,495,400{/edocs}

 SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!