Promo / Gospodarstvo

Gladni ste? Naručite najbolji hrvatski hamburger

Gladni ste? Naručite najbolji hrvatski hamburger

American bar Dollar nastavlja razveseljavati sve ljubitelje dobre hrane. Uz brojne novosti ekipa iz Dollara donosi vam zanimljivu ponudu hrane. Od sada u jelima iz popularnog osječkog restorana možete uživati i u vašem domu.

Nakon brojnihg upita i zahtjeva gostiju, American bar Dollar odlučio je u svoju bogatu ponudu uvesti i dostavu. Sve narudžbe veće od 45 kn dostavljat će se u najkraćem razumnom roku za cijenu od 5 kn, a dostava vrijedi za područje grada Osijeka.

Dollar smart 2


Ako ste čitajući ove redove ogladnjeli, ne čekajte! Odmah nazovite +38531 284 625!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Iz Dollara su poručili da imaju odličnu suradnju s brojnim tvrtkama tako da možete nagraditi svoje zaposlenike ili počastiti poslovne partnere dobrom hranom iz njihove ponude. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na [email protected].

Nove delicije u centru Osijeka

texashotdog

Dollar od 1. ožujka uvodi dodatne novosti u već bogatu ponudu hrane. Tako će sve gurmane razveseliti vijest o novim delicijama kao što su Guinness Beef Goulash, American noodles, Death by Burger, Drunk Chicken, Texas Hot Dog, Ciabatta Mushroom, Fish & Chips, Vege Toxic Pizza...


American bar Dollar ima najbolji hamburger u Hrvatskoj!

Ribafish_Dollar

Portal Gastro.hr nakon stručne analize i opsežnog istraživanja objavili su popis deset najboljih hamburgera u Hrvatskoj, a upravo se nadaleko poznati burger iz Dollara našao na prvome mjestu.

''Prvi zagriz i sve puca od sočnosti, stvara se lokvica na stolu, a u ustima do mozga putuje savršena kombinacija aromatičnog sira i čistokrvnog junećeg mesa'', napisao je Ribafish za ovu Dollarovu deliciju.

[important title=NAGRADNA IGRA]Brzo odlučujem, u Dollaru naručujem! 031 284 625 je broj jer kad sam gladan nisam svoj!

Spremni? American bar Dollar i SiB.hr jednog sretnika nagrađuju s vrhunskom hranom i dostavom u vrijednosti od 100 kn.
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentarima ispod članka napisati: "Brzo odlučujem, u Dollaru naručujem! 031 284 625 je broj jer kad sam gladan nisam svoj!"
Dobitnike nagradne igre objavit ćemo u ponedjeljak 07.03..

Dobitnica je: Ena Denzer[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!