Promo / Gospodarstvo

Predstavljamo: Studio Vitalis - obrt za masažu i poboljšanje kvalitete života

Predstavljamo: Studio Vitalis - obrt za masažu i poboljšanje kvalitete života

Nakon sedmogodišnjeg stručnog školovanja stekavši zvanja viših fizioterapeuta, volontiranja, završenih tečajeva, odrađenog pripravničkog staža u bolnici u Zagrebu, odlučili smo otvoriti obrt za masažu i poboljšanje kvalitete života.

Uz struku, Mateja Radman je trenerica plivanja za djecu s posebnim potrebama, a Marko Ovničević se bavio aktivno nogometom u klubovima te je volontirao kao fizioterapeut u istima.

Moderan način života (stres), nedovoljno kretanje, napetost mišića i bol utječe na vaše zdravlje i može bitno smanjiti kvalitetu života.

Studio Vitalis nudi usluge masaže i korektivne programe.

Individualan tretman baziramo na primjeni DNS-a (najmodernija metoda duboke stabilizacije lokomotornog sustava), jedinstveno u Hrvatskoj, primjenjuje se u vodećim europskim klinikama. DNS nije samo tehnika, već cjelovita strategija, a obuhvaća vještine pregleda i liječenja. Koristi se kod problema sa kralježnicom, smanjenog mišićnog tonusa, bolova i ograničenja pokreta kukova i ramena, kod sportaša i rekreativaca (prevencija ozljeda, povećanje sportskih performansi).

Grupne vježbe su idealne za osobe srednje i starije životne dobi u svrhu poboljšanja zdravlja, fleksibilnosti, održavanja mišićne jakosti i prevencije osteoporoze (male grupe do 5 korisnika uz nadzor fizioterapeuta)

Masaže: Klasična, sportska, antistresna ( masaža koja uz pomoć glazbe i mirisnih ulja djeluje i na duh i na tijelo), masaža lica i glave, masaža stopala

Indikacije za masažu: bolovi u leđima, reuma i artritis, stres i nesanica, upale mišića, glavobolja i migrene, umor i iscrpljenost, oslabljen imunitet…
[blockquote]MATEJA RADMAN, bacc. physiotherapy
MARKO OVNIČEVIĆ, bacc. physiotherapy
J.J.Strosmayera 101 (zgrada mehanotehne, osiguran parking)
[email protected]
Mob: 091/7989567    
https://www.facebook.com/studiovitalisosijek/[/blockquote]

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN I ISKORISTITE POSEBNE POGODNOSTI U VELJAČI!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FOTO: K.Alilović/SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!