Učite strane jezike ili se pripremite za državnu maturu u Ad Hoc-Centru uz izvrsne popuste i nagrade

Učite strane jezike ili se pripremite za državnu maturu u Ad Hoc-Centru uz izvrsne popuste i nagrade

ad hoc 01

Želite naučiti novi strani jezik ili poboljšati znanje stranog jezika kojeg ste već učili? Polažete državnu maturu i želite se pripremiti za nju? Potreban vam je prijevod? Sve to nudi Ad Hoc, Centar koji je već 14 godina osječki sinonim za vrhunsko obrazovanje i kvalitetne prijevode. Sve Ad Hocove djelatnosti održavaju se u skladu s najvišim međunarodno priznatim standardima kvalitete (ISO 9001 i EN 15038).

Tečajevi stranih jezika u Ad Hocu spoj su kvalitetnog nastavnog kadra, modernih nastavnih metoda, motivirajuće atmosfere za učenje i prijateljskog pristupa prema polaznicima, a odvijaju se u suvremeno opremljenim učionicama koje se nalaze u samom centru grada i u terminima koji su maksimalno prilagođeni potrebama polaznika. O kvaliteti tečajeva najbolje svjedoči podatak da velika većina polaznika nastavlja s učenjem stranog jezika nakon prvog upisanog semestra te da se najveći broj polaznika upisuje na preporuku prijatelja i poznanika koji su zadovoljni Ad Hocovim tečajevima. Ad Hoc u svojoj ponudi ima velik broj stranih jezika te grupne i individualne tečajeve općeg, poslovnog i pravnog jezika, kao i pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita (IELTS, TOEFL, ILEC, BEC...). Tečajevi stranih jezika održavaju se za sve dobne skupine.

Osim tečajeva stranih jezika, Ad Hoc zadnjih 6 godina organizira i pripreme za državnu maturu iz velikog broja predmeta. Pripreme za državnu maturu održavaju pomno odabrani profesori osječkih gimnazija koje odlikuje bogato iskustvo u nastavi i pripremanju učenika za važne ispite. Najbolji dokaz kvalitete priprema je činjenica da preko 90% maturanata upisuje željeni fakultet.

Ad Hoc je i vodeći prevoditeljski centar u istočnoj Hrvatskoj. Ad Hocovi prevoditelji i sudski tumači spremni su za vas odraditi pismene i usmene prijevode svih vrsta (od prevođenja dokumenata do konsekutivnog i simultanog prevođenja). Podatak da se Ad Hocovi prijevodi rade po najvišim međunarodnim normama kvalitete garancija je da će se sve što Vam je potrebno u Ad Hocu prevesti na najbolji mogući način i u najkraćem mogućem roku.

Ako želite učiti strani jezik u prijateljskoj atmosferi, od visokoobrazovanih i motiviranih profesora te po najmodernijim nastavnim metodama, dođite u Ulicu Stjepana Radića 12, radnim danima od 8 do 17 sati i upišite se na jedan od tečajeva. Početak nastave možete očekivati krajem veljače.
ad hoc 02

Budući da Ad Hoc iznimno cijeni želju za učenjem i ulaganjem u sebe, on svoje polaznike nagrađuje nizom popusta. Ovoga semestra to su:

1. popust od 25% na cijenu tečaja za mlade od 15 do 30 godina (ostvaruju ga oni koji imaju College karticu),
2. obiteljski popust u iznosu od 100 kuna (ostvaruje se ako se dva člana obitelji upisuju na tečaj stranog jezika),
3. poliglot popust u iznosu od 100 kuna (ostvaruje se ako se istodobno upišu dva tečaja stranih jezika),
4. popust na promotivni letak u iznosu od 100 kuna (ostvaruje se ako se na upis donese letak Ad Hoc - Centra) te
5. popust na ranu prijavu (ostvaruje se ako se na tečaj stranog jezika upišete do 5. veljače).

Treba svakako napomenuti i da Ad Hoc ovaj semestar organizira veliku nagradnu igru ,, Ad Hoc tečaj vrijedi više, jer bespla tablet stiže!'' , u kojoj će dva najsretnija polaznika osvojiti tablet.

Detaljnije i najaktualnije informacije o upisima, popustima i nagradnim igrama možete pronaći na:
• web stranici: www.adhoc.hr i
• Facebook stranici: https://www.facebook.com/AdHocOsijek .

Sve dodatne informacije možete saznati:
• pozivom na brojeve telefona 031-215-500 ili 031-215-501,
• upitom na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili
• osobnim dolaskom u prostorije Ad Hoca (Ulica Stjepana Radića 12).

ad hoc 03

NAGRADNA IGRAOsvoji besplatan tečaj stranog jezika po izboru ili pripremu za državnu maturu iz predmeta po izboru
1. lajkaj Ad Hocovu Facebook stranicu
2. ispod članka ostavi komentar: Ad Hoc-Centar mi poklanja tečaj stranog jezika po izboru ili Ad Hoc-Centar me priprema za državnu maturu

Dobitnica je: Sanela Šimunić

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja