Promo / Gospodarstvo

Plava tvornica otvorila novi ured u Osijeku i planira nova zapošljavanja

Plava tvornica otvorila novi ured u Osijeku i planira nova zapošljavanja

Plava tvornica informatička je tvrtka iz Virovitice koja je nedavno otvorila ured i u Osijeku, na samom Trgu dr. Ante Starčevića. Trenutno ima 21 zaposlenika te planira nova zapošljavanja.



Dečki i cure iz Tvornice mlada su ekipa koja radi za klijente iz cijelog svijeta. Temeljna djelatnost Plave tvornice je branding te razvoj web i mobilnih aplikacija za domaća i strana tržišta. Neki od klijenata za koje rade su Lexus, Aer Lingus, Michael Carrick, Michael Kors, Plitvička jezera, Kupi Majicu i sl.
 
„Odličan uspjeh u samo prve 3 godine, koji je nadmašio sva očekivanja, te jak tim daje nam snažan vjetar u leđa i motivaciju da nastavimo s rastom i razvojem. Kako bismo omogućili potencijalnim kolegama i kolegicama i iz drugih krajeva da nam se pridruže u radu na brojnim zanimljivim projektima, otvorili smo ured u Osijeku, u samom centru grada.“ – kažu direktor Ivica Horvat i dizajner Matej Sudar, osnivači Plave tvornice.

Plava tvornica je i prije dolaska u Osijek već bila aktivni član udruge Osijek Software City, a odnedavno je postala i član Uprave, tako da je Osijek bio logičan slijed razvoja tvrtke.
 
Marko Marincel, voditelj ljudskih potencijala u Plavoj tvornici, kaže kako se puno pažnje polaže na interne procese i organizaciju kako bi se zaposlenicima omogućili što kvalitetniji uvjeti za rad. Također, navodi kako je iznimna rijetkost da vodstvo neke firme u tako ranoj fazi razvoja prepoznaje važnost kvalitetnih temelja interne organizacije i uspješno se priprema za izazove koje nosi brzi rast.  

Uz novi ured dolazi i otvaranje novih radnih mjesta – prvenstveno za programere, no s vremenom će biti mjesta i za druga zanimanja.  Više o Plavoj tvornici i otvorenim radnim mjestima možete saznati na njihovoj web stranici www.plavatvornica.com te društvenoj mreži www.facebook.com/plavatvornica.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!