Selfie Booth - idealna zabava za sve trenutke

Selfie Booth - idealna zabava za sve trenutke

booth1

Studio Kelbas duži niz godina bavi se profesionalno uslugom snimanja i fotografiranja vjenčanja i svatovskih svečanosti, ali i maturalnih zabava i drugih evenata. Od sada imaju nešto sasvim novo u ponudi - fotokabinu SELFIE BOOTH.

Selfie tj. “autoportretna fotografija na kojoj je osoba fotografirala sebe ili sebe s drugim osobama” postala je najpopularnija i najkorištenija riječ 2013. godine, a “selfi” tako učestala i tražena fotografija.

"Fotografirajući svatovske i druge svečanosti susreli smo se s neobičnim selfijima i tako se rodila ideja da spojimo modernu tehnologiju s tradicionalnim fotografiranjem u fotokabini," kažu u Studio Kelbasu.

Vaši će se gosti odlično zabaviti i sa sobom ponijeti nezaboravnu uspomenu

Četiri ili više sati, Selfie Booth će za vas škljocati neograničen broj fotografija. Za ispravnu uporabu kabine na raspolaganju vam je i asistencija osoblja Studija Kelbas. Na Vama je da se opustite, a vaši će se gosti odlično zabaviti i sa sobom ponijeti nezaboravnu uspomenu.

booth2

Danas i sutra na Sajmu vjenčanja u Osijeku

Tijekom vikenda, Portanova je domaćin Sajma vjenčanja, a Studio Kelbas pripremio je zanimljivu nagradnu igru za vas.

Dođite na sajam, fotkajte se i osvojite besplatni najam fotokabine u vašim svatovima, maturalnoj zabavi ili nekom drugom eventu! Možda ste maturant i želite za svoj razred fotokabinu ili kuma u svatovima koja bi poklonila Selfie Booth dragim mladencima... Dođete, fotkate se i to je to.

Više detalja o kabini te o cijenama najma možete saznati na njihovoj Internet stranici Selfiebooth

booth3

Foto kabina izvrsna je zabava na svim događajima – zarukama, momačkim i djevojačkim večerima, svatovima, rođendanima, maturalnim zabavama, domjencima i mnogim drugim eventima.

Tijekom trajanja sajma očekuje vas i posebna cijena najma kabine za samo 1800 kuna!

booth4

nagradna igra

   

   

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja