Promo / Gospodarstvo

Kroko Trade vas vodi u Veneciju

Kroko Trade vas vodi u Veneciju

Putnička agencija Kroko Trade i ove godine vodi vas u Veneciju. U ponudi su dvodnevni i jednodnevni izleti o čemu više saznajte u nastavku.

KARNEVAL U VENECIJI 2016. 6.2. do 7.2.- Dvodnevni izlet (Cijena: 549kn)

[VENECIJA] Najljepši grad na svijetu! Mostovi, ulice, trgovi, otoci, gondole, Sveti Marko... sve je to Venecija, u povijesti poznata kao "Kraljica Jadrana" i "Grad mostova". Venecija je poznata i po jednom od najpopularnijih europskih karnevala koji je do dan danas ostao čaroban po tome što je u njega uključen cijeli grad.

[VERONA] Uvijek je imala važan strateški položaj, čemu svjedoče mnoge zidine i utvrde izgrađene tijekom vremena. Verona je grad ljubavi i glazbe a u veljači nosi pojačano crveno ruho ljubavi. Svoju privlačnost zahvaljuje živopisnim ulicama, predivnim trgovima, umjetnosti... Posjeduje mnoštvo kulturno-povijesnih spomenika kao što su dom Julije Capuletti, terasa gdje se sastajala sa svojom ljubavi Romeom...

CIJENA UKLJUČUJE:

- Prijevoz visokokvalitetnim autobusom
- Jedno noćenje s doručkom u Hotelu Germania s 3*
- Razgledavanje Venecija i Verone uz stručnog vodiča
- Boravišnu pristojbu
- Troškove organizacije i realizacije puta

CIJENA NE UKLJUČUJE:

- Ulaznice za objekte koji se posjećuju u slobodno vrijeme
- Vožnju Vaporettom

Preporučujemo uplatu putnog zdravstvenog osiguranja!

PROGRAM:

[5.2.2016. - Petak]
Polazak iz Osijeka u 22.00 ispred Bille (Sjenjak). Vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja.

[6.2.2016. - Subota]
Dolazak u Veneciju u ranim jutarnjim satima na Punta Sabbione nakon čega slijedi plovidba do otoka SVETI MARKO. Šetnja uz vodiča do TRGA SVETOG MARKA - DUŽDEVE PALAČE - MOSTA UZDISAJA - NOVIH PROKURATIVA - TORNJA SA SATOM - MOSTA RIALTO - TRŽNICE. Nakon razgledavanja je predviđeno slobodno vrijeme za sudjelovanje u karnevalskim događanjima kao i za kupovinu, osobne programe ili posjete muzejima. Oko 19 sati slijedi povratak Vaporettom u pristanište Punta Sabbioni nakon čega slijedi vožnja autobusom do Lido di Jesolo, turističkog naselja na obali Jadranskog mora. Odmor i noćenje u hotelu.

[7.2.2016. - Nedjelja]
Doručak i odjava iz hotela nakon čega slijedi vožnja autobusom do Verone. Po dolasku slijedi razgled grada gdje se odvijala jedna od najvećih ljubavnih romansi između Romea Montecchia i Giuliette Capuletti. Razgled Piazze Bra, Arene, Piazze delle Erbe, Piazze dei Signori, scale delle Raglone, Julijine kuće... Slijedi slobodno vrijeme za individualne programe i uživanje sve do popodnevnih sati nakon čega slijedi okupljanje i polazak za Osijek, gdje se predviđa dolazak u ranim jutarnjim satima.

Budući da je broj aranžmana ograničen a na sam spomen nerealno povoljne cijene i jednim dijelom rezerviran, preporučujemo Vam da ne čekate više ni trenutak kako ne biste ostali bez Vašeg mjesta. Kontaktirajte nas još danas i osigurajte si nezaboravno dvodnevno uživanje!

Mnogi su se već odlučili i uživaju s nama, pridružite nam se i Vi!

PRIJAVE:
- Pozivom na 091 25 21 363 // 099 25 33 808 ili
- Osobnim dolaskom u našu poslovnicu na Trgu Lavoslava Ružičke bb

Napomena: Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min. 40 plaćenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ako za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polazaka i satnice uopće ako je to iz tehničkih razloga potrebno.

KARNEVAL U VENECIJI 2016. 30.1.2016. - 6.2.2016. - Jednodnevni izleti

Polazak iz Osijeka u 22.00 ispred Bille ( Sjenjak). Vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja. Dolazak u Veneciju u ranim jutarnjim satima na Troncetto slijedi panoramska vožnja vaporettom po kanalu Grande do Markovog trga. Razgledavanje Venecije: Trg Sv.Marka sa Duždevom palačom i bazilikom Sv. Marka, Prokurative, Most uzdisaja, šetnja uskim uličicama do mosta i trga Rialto. Nakon toga slijedi slobodno vrijeme za sudjelovanje u karnevalskim događanjima. U 19:00 sati odlazak vaporettom do autobusa te polazak za Osijek, dolazak u ranim jutarnjim satima.

FIRST MINUTE CIJENA DO 20.01.2016. JE 290 KN.

Cijena uključuje: -prijevoz kvalitetnim autobusom
-pratitelja tijekom putovanja
-troškove organizacije i realizacije puta

Cijena ne uključuje: -ulaznice za objekte koji se posjećuju u slobodno vrijeme
-vožnju vaporettom (plaća se na licu mjesta vodiču)

Preporučamo uplatu putnog zdravstvenog osiguranja!

Napomena: Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min 40 plaćenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polaska/polazaka i satnice uopće ukoliko je to iz tehničkih razloga potrebno.

Svoje rezervacije možete napraviti telefonski na br: 091/252-1363

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=NAGRADNA IGRA]Kroko Trade poklanja putovanje u Veneciju na datum po izboru za jednu osobu. U komentar upišite SiB.hr i Kroko me vode na karneval u Veneciju.

Dobitnica je: Nataša Nestorović.[/important]

  

  


Izdvojeno

Reci što misliš!