Promo / Gospodarstvo

PREDSTAVLJAMO: Natura Pharm - mjesto zdravog življenja

PREDSTAVLJAMO: Natura Pharm - mjesto zdravog življenja

Nepuna 3 mjeseca nakon otvaranja „Natura pharm – health & beauty store“ postala je važna destinacija korisnika prirodne kozmetike i dodataka prehrani, koji se sada mogu nabaviti i u centru Osijeka.

Ova trenutno jedinstvena trgovina, nudi vrhunsku eko kozmetiku i dodatke prehrani koji do sada nisu bili dostupni u Osijeku, čime se prati apsolutni trend zdravog življenja kojemu su, prema mišljenju vlasnika, skloni i slavonci.

„Zamisao je bila otvoriti specijaliziranu trgovinu, kombinaciju biljne ljekarne i trgovine s ekološkim namirnicama, mjesto gdje se može kupiti vrhunska, pretežno hrvatska kozmetika uz mogućnost stručnog savjetovanja naših djelatnika. Mjesto gdje se može pronaći sve što je potrebno za prirodan i zdrav stil života kojemu svi težimo," rekli su nam u Natura pharmi, te nastavili: „Posebnu smo pažnju vodili kod odabira proizvođača. Osnovni kriterij za suradnju bili su ekološki certificirani proizvodi, izrađeni od prirodnih organskih sastojaka koji nisu testirani na životinjama, a njihovu ambalažu je moguće kasnije reciklirati. Jednom rječju, želja nam je potaknuti ljude da kupuju kvalitetne eko-friendly proizvode kako bi svoje zdravlje i tijelo doveli u željeno stanje, te istovremeno pozitivno utječu na okoliš.“

Tako se u ponudi Natura pharme mogu pronaći poznati hrvatski brendovi poput Tinkture, Avalisa, Sapunoteke, Kuće magične trave, Lila kozmetika, Aromatičnog kutka, Raar, Herbae Dalmatiae te bazna i eterična ulja Aromare i Kemiga kao i neizostavni čajevi Agristara te proizvodi Apipharme te još mnogo kvalitetnih proizvoda prehrane i dodataka prehrani.

„U siječnju smo, samo za Vas, pripremili posebne popuste. Dodaci prehrani za sportaše -20%, Raar kozmetika – kreme za lice, hidrolati, ulja sniženi su za -15%. Posjetite nas u Natura pharmi gdje priroda djeluje u Vašu korist!,“ zaključuju iz Nature.

Trgovina se nalazi na adresi Hrvatske Republike 17/B, radno vrijeme pon-pet od 10.00-17.00, sub 08.00-13.00.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više o njima saznajte i na njihovoj Facebook stranici.

     


Izdvojeno

Reci što misliš!