Promo / Gospodarstvo

Merlon Pub - nova pivnica u Tvrđi

Merlon Pub - nova pivnica u Tvrđi

Merlon Pub novi je lokal, pivnica u osječkoj Tvrđi, staroj baroknoj utvrdi u centru grada Osijeka. Tvrđa je sagrađena sredinom 18. stoljeća kao obrambena građevina od Otomanskog carstva.

Zašto spominjemo ove povijesne činjenice? Zato jer su bile bitne za brending pivnice koja je tamo smještena. Mladi kreativni tim Studija 33 pod kreativnim vodstvom Igora Penovića i Lea Vinkovića prije samog procesa stvaranja vizualnog identiteta proveli su istraživanje o Tvrđi kako bi kroz razvoj, urbanizam, arhitekturu, sadržaj i kulturno nasljeđe osječke znamenite građevine bolje razumjeli ovo mjesto.

Ovi mladi kreativci vjeruju da naziv puba mora biti usko povezan s poviješću Tvrđe ili s nečim njoj karakterističnim, kao što je npr. njezin arhitektonski stil.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za autentični stil unutrašnjeg uređenja pivnice u ‘pubskom’ stilu zaslužna je Ivana Kocsis. Osim zanimljivog i uspješnog brendinga pivnica se može pohvaliti i bogatim izborom piva, no i gastro ponude, tako da na menuu svaki gost može birati između burgera, sendviča, rebarca, pogačice, krilca, čak i ‘vege’ ponude.

Merlon pivnica osim odličnog ambijenta i ponude piva, ima i smještajni kapacitet za svoje goste te odličan vinski podrum. A što još sve pivnica nudi, dobar ‘hint’ ako ne znate gdje ćete za doček Nove godine, saznajte na njihovoj Facebook stranici.

Merlon Behance 20

Merlon Behance Merlon copy

Studio33 Merlon web 03

Studio33 Merlon web 08

Studio33 Merlon web 12

Studio33 Merlon web 18

Studio33 Merlon web 19

Tekst: Journal.hr

Foto: Josip Bilić

   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!