Promo / Gospodarstvo

Božićna lutrija Lensa poklanja 41 nagradu

Božićna lutrija Lensa poklanja 41 nagradu

U prosincu, mjesecu darivanja kada volimo dobivati, ali i dijeliti poklone Očna optika Lens nagrađuje vašu vjernost koju ste iskazivali tijekom godine. Svakog dana u nekoj od poslovnica Očne optike Lens možete odigrati „Božićnu lutriju“ i osvojiti vrijedne nagrade.



Lens je tijekom godine organizirao brojne akcije. U mjesecu prosincu su u Očnoj optici Lens odlučili kupcima ponoviti sve akcije koje su se odvijale tijekom godine.
Sa smiješkom na licu i velikim zadovoljstvom se prisjećamo nekih:

„25% popusta za 25 godine Lensa“ Očna optika Lens je darovala svim kupcima za svoj dvadeset i četvrti rođendan.
Unutar akcije „Staro za novo“ svi kupci su mogli zamjeniti svoj stari okvir za nova dioptrijska stakla ili uzeti novi dioptrijski okvir potpuno besplatno.
Svi lege i sve legice koje su povele pratnju u Očnu optiku Lens dobile su mogućnost u sklopu akcije „Povedi legu i legicu u Lens“ pri kupovini jednih sunčanih naočala odabrati druge potpuno besplatno.

One koji si bili nesigurni po pitanju odluke o početku nošenja leća su odlučili potaknuti na nošenje leća tako što su im omogućili da probaju nositi leće bez ikakvog troška te su im poklanjali besplatna leća za dva mjeseca korištenja u sklopu akcije „Besplatna leća za dva mjeseca korištenja“ .

Osim akcija koje su provodili paralelno su poklanjali su i Vouchere od 500,00 kn koji su se mogli koristiti za sve kupovine preko 1500,00 kn, bonove od 230,00 kn za kupovinu novih dioptrijskih stakala.

lens lutrija 2015 SiBhr 02

Na facebooku stranici „Očna optika Lens“ su organizirali brojne nagradne igre koje su uveseljavale njihove facebook prijatelje.

Za kraj godine odnosno do kraja mjeseca prosinca Očna optika Lens je odlučila svim kupcima ponuditi sve ove akcije i još neke dodatne pogodnosti organiziravši Božićnu lutriju Očne optike Lens.

Lens Božićna lutrija sadrži 41 srećku i svaka je dobitna
 
Više o pogodnosti koje imate priliku ostvariti izvlačenjem Lens Božićnih srećki možete pročitati OVDJE.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

lens lutrija 2015 SiBhr 06

Očna optika Lens
Pavla Pejačevića 5; Osijek – 031 367 090
Ulica Hrvatske Republike 29; Osijek – 031 211 700
Web: www.lens-optika.hr

Sretan i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu godinu žele vam svi djelatnici Očne optike Lens

lens lutrija 2015 SiBhr 03

   


Izdvojeno

Reci što misliš!