Promo / Gospodarstvo

Tjedna akcija Očne optike Lens

Tjedna akcija Očne optike Lens

„Novi dan, nova prilika ! “ To je moto nove tjedne akcije Očne optike Lens.

Razmišljate o pregledu vida, novim dioptrijskim ili sunčanim naočalama, trebate leće. Sad je prava prilika za to. Posjetite nas u tjednu Očne optike Lens u našim poslovnicama na adresama Pavla Pejačevića 5 ili Ulica Hrvatske Republike 29 u Osijeku jer upravo u tom tjednu vam Očna optika Lens donosi pregršt novih pogodnosti.

Svaki dan u tjednu između 23. i 28. studenog Očna optike Lens za kupce nudi odlične prilike. U nastavku donosimo koje su to sve pogodnosti u Lensu osigurali za kupce.

9341005385f971bce93016c5142eed07.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PONEDJELJAK – DRUGI OKVIR U POLA CIJENE – Pri kupovini jednog dioptrijskog okvira drugi, jeftiniji okvir dobivate u pola cijene.

UTORAK – KUPCIMA PROGRESIVNIH NAOČALA DIOPTRIJSKE NAOČALE NA POKLON. Svim kupcima koji se odluče na izradu dioptrijskih naočala s progresivnim lećama poklanjamo naočale za čitanje u iznosu do 400,00 kn.

SRIJEDA – DIOPTRIJSKE LEĆE U VRIJDNOSTI 230,00 KN NA POKLON – Kupac koji se odluči na kupovinu novih okvira dobiva dioptrijska stakla u vrijednosti 230,00 kn na poklon.

ČETVRTAK – POKLON BON 200 KN ZA KUPOVINU NOVOG DIOPTRIJSKOG OKVIRA. Kupcima koje se odluče na kupovinu dioptrijskih leća u našoj optici, poklanjamo bon od 200 kn koji mogu koristiti za kupovinu novog dioptrijskog okvira u našim optikama.

PETAK – SVE PRETHODNE POGODNOSTI VRIJEDE NA „Crni petak“ – sve pogodnosti prethodnih dana dostupne su kupcima na odabir. Pogodnosti nije moguće zbrajati.

SUBOTA – NARUDŽBE ZA PREGLED NAGRAĐUJEMO POPUSTOM – U terminu između 10 i 13 sati telefonski primamo narudžbe za preglede vida za tjedan od 30. studeni do 4. prosinca 2015. godine.  Kupce koji odrade narudžbe u tom terminu nagrađujemo s 20% popusta na cjelokupni asortiman.

Osim spomenutih akcija i pogodnosti kupcima je do 30. studenog dostupna MJESEČNA akcija s kontaktnim lećama. Kroz tu akciju kupcima nudimo mogućnost odabira paketa: pregled vida + AIR OPTIX kontaktne leće i Solocare aqua tekućinu za održavanje kontaktnih leća.  Kupac uz tri kljupljene Air optix kontaktne leće dobiva jednu probnu leću na poklon. Uštedama kroz ovaj paket kupci za sebe osiguravaju BESPLATNE LEĆE za dva mjeseca korištenja.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!