Promo / Gospodarstvo

PREDSTAVLJAMO: Kozmetički salon Mystic Osijek

PREDSTAVLJAMO: Kozmetički salon Mystic Osijek

Kozmetički salon Mystic je salon za uljepšavanje, te njegu lica i tijela. Vež više od četiri godine posluju u centru Osijeka, u Radićevoj ulici.

Kroz višegodišnje obrazovanje i rad stekli su bogato iskustvo i veliki broj stalnih klijenata, te uvijek rado izlaze u susret kako starim, tako i novim klijentima.

"Omogućujemo Vam profesionalnu i kvalitetnu uslugu, te savjetovanje. Naš način rada je usmjeren na pojedinog klijenta i njegove individualne potrebe. Ponuda salona objedinjuje velik broj usluga s područja njege lica i tijela, ugradnja ekstenzija trepavica, manikure, ugradnje i njege noktiju, pedikure, depilacije, masaže, njege tijela, do različitih tretmana lica koji su prilagođeni stanju i tipu kože," kažu u Mysticu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pri izvođenju tretmana lica i tijela koriste profesionalne, visokokvalitetne, prirodne i inovativne preparate vodeće slovenske kozmetičke kuće Afrodita koji ne štete korisnicima i okolišu.

Kod ugradnje noktiju bazirani su na Silcare® Base One gelovima koji su sinonim za moderan, uspješan, kvalitetan i inovativan brend. Uz proekološku kampanju, Silcare® proizvodi su uz dugogodišnje iskustvo i suradnju sa stručnjacima dermatološki testirani.

"Naša najveća odlika i pokazatelj rada su naši klijenti koji nam ukazuju svoje povjerenje, te im na tome neizmjerno hvala. Na taj način nas podupiru u našoj misiji koja je odigrati ulogu u njihovim životima na području njege i ljepote, prepoznavanju njihovih potreba, te ostvarivanja njihovih želja zajedničkim radom," zaključuju oni.

Više o njima potražite na njihovoj Facebook stranici, na njihovoj adresi Stjepana Radića 28, Osijek ili na broj 098 943 12 54.

mystic 2015 03

[important title=Nagradna igra]Mystic vam poklanja:

 1x Ugradnja ekstenzija trepavica 
 1x Ugradnja ekstenzija trepavica
 1x Dubinsko čišćenje lica
 1x Masaža cijelog tijela
 1x Pedikura 

U komentar upišite: Želim se uljepšati u Mystic kozmetičkom salonu. Dobitnike ćemo proglasiti 20.11.
Dobitnici su:
 1x Ugradnja ekstenzija trepavica Adriana Mikolić
 1x Ugradnja ekstenzija trepavica Đurđica Kovačić
 1x Dubinsko čišćenje lica Lidija Pekanović 
 1x Masaža cijelog tijela Maja Žugaj
 1x Pedikura Maja Krajnović[/important]

mystic 2015 04
   
   

Izdvojeno

Reci što misliš!