PREDSTAVLJAMO: Kozmetički salon Mystic Osijek

PREDSTAVLJAMO: Kozmetički salon Mystic Osijek

mystic 2015 02

Kozmetički salon Mystic je salon za uljepšavanje, te njegu lica i tijela. Vež više od četiri godine posluju u centru Osijeka, u Radićevoj ulici.

Kroz višegodišnje obrazovanje i rad stekli su bogato iskustvo i veliki broj stalnih klijenata, te uvijek rado izlaze u susret kako starim, tako i novim klijentima.

"Omogućujemo Vam profesionalnu i kvalitetnu uslugu, te savjetovanje. Naš način rada je usmjeren na pojedinog klijenta i njegove individualne potrebe. Ponuda salona objedinjuje velik broj usluga s područja njege lica i tijela, ugradnja ekstenzija trepavica, manikure, ugradnje i njege noktiju, pedikure, depilacije, masaže, njege tijela, do različitih tretmana lica koji su prilagođeni stanju i tipu kože," kažu u Mysticu.

Pri izvođenju tretmana lica i tijela koriste profesionalne, visokokvalitetne, prirodne i inovativne preparate vodeće slovenske kozmetičke kuće Afrodita koji ne štete korisnicima i okolišu.

Kod ugradnje noktiju bazirani su na Silcare® Base One gelovima koji su sinonim za moderan, uspješan, kvalitetan i inovativan brend. Uz proekološku kampanju, Silcare® proizvodi su uz dugogodišnje iskustvo i suradnju sa stručnjacima dermatološki testirani.

"Naša najveća odlika i pokazatelj rada su naši klijenti koji nam ukazuju svoje povjerenje, te im na tome neizmjerno hvala. Na taj način nas podupiru u našoj misiji koja je odigrati ulogu u njihovim životima na području njege i ljepote, prepoznavanju njihovih potreba, te ostvarivanja njihovih želja zajedničkim radom," zaključuju oni.

Više o njima potražite na njihovoj Facebook stranici, na njihovoj adresi Stjepana Radića 28, Osijek ili na broj 098 943 12 54.

mystic 2015 03

Nagradna igraMystic vam poklanja:

 1x Ugradnja ekstenzija trepavica 
 1x Ugradnja ekstenzija trepavica
 1x Dubinsko čišćenje lica
 1x Masaža cijelog tijela
 1x Pedikura 

U komentar upišite: Želim se uljepšati u Mystic kozmetičkom salonu. Dobitnike ćemo proglasiti 20.11.
Dobitnici su:
 1x Ugradnja ekstenzija trepavica Adriana Mikolić
 1x Ugradnja ekstenzija trepavica Đurđica Kovačić
 1x Dubinsko čišćenje lica Lidija Pekanović 
 1x Masaža cijelog tijela Maja Žugaj
 1x Pedikura Maja Krajnović


mystic 2015 04
   
   Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja