Promo / Gospodarstvo

Automobili Škojo - Nagradna igra ''Uhvati Vitaru''

Automobili Škojo - Nagradna igra ''Uhvati Vitaru''

Nikad nije bilo lakše osvojiti veliki televizor s LED zaslonom, vrhunski pametni telefon, laptop, tablet ili vikend provod za upravljačem savršenog terenskog automobila. Tvrtka Automobili Škojo organizira nagradnu igru "Uhvati Vitaru" koja na specifičan način promovira ovaj fascinantni Suzukijev model.

Sudjelovati možete na nekoliko načina ili čak na svaki od njih i time si povećati šanse za dobitak:

1. Popunjeni letak „Uhvati Vitaru“ dostavite osobno u auto-salon „Škojo“ d.o.o., Ulica borova 1, 31000 Osijek ili ubacite u kutije na lokacijama predstavljanja vozila Suzuki.

2. Prijavite se za probnu vožnju Suzuki vozila na našim predstavljanjima u Vukovaru, Đakovu, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Virovitici ili u prodajnom salonu.

3. Snimite fotografiju vozila „Suzuki Vitara“ na ulici, na našim predstavljanjima ili na izložbi pred Hotelom Osijek, objavite je na svojim društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram) te link objave zajedno s osobnim podacima dostavite na e-mail adresu [email protected].

SUZUKI-Skojo-Uhvati-Vitaru-1

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vitara je vrlo urban, poželjan, okretan, moderan, prilagodljiv automobil. Jedan od rijetkih s ogromnim potencijalom za potpunu personalizaciju prema željama vlasnika. Istovremeno, to je i vozilo iznimnih terenskih sposobnosti. Trenutno je u ponudi s dva motora, benzinskim i dizelskim, oba obujma 1,6 litara i snage 120 KS. Benzinac može biti u kombinaciji s petostupanjskim ručnim ili šestostupanjskim automatskim mjenjačem, dok je uz dizelaša u ponudi ručni mjenjač sa šest stupnjeva.

Onima koji se žele hitro uključiti u nagradnu igru preporučujemo da Vitaru dođu vidjeti na platou ispred hotela Osijek, gdje je često izložena.

Iskoristite vrijeme do nagradnog izvlačenja 30. prosinca; popunjavajte letke, provozajte Suzukije, fotkajte Vitare i dijelite na društvenim mrežama. Sve je šansa za dobitak. Za sve dodatne informacije o nagradnoj igri i našim predstavljanjima pratite našu Facebook stranicu.

SUZUKI-Skojo-Uhvati-Vitaru-2

Puno sreće!

   


Izdvojeno

Reci što misliš!