Promo / Gospodarstvo

''Opali'' jedinstveni selfie u fotokabini Piksel

''Opali'' jedinstveni selfie u fotokabini Piksel

Želite li nešto novo, ludo i originalno u Vašim svatovima, zarukama, maturalnoj zabavi, rođendanu i slično? Fotokabine Pixel vam nude mogućnost najma fotokabine koja će Vama, Vašim prijateljima i rodbini ostaviti ludu i nezaboravnu uspomenu na Vaš najvažniji dan.

Osim što će vam pružiti nezaboravnu uspomenu u obliku fotografije, nasmijat će vas i oduševiti, od onih najmlađih pa sve do najstarijih.

"Mi vam dostavimo i montiramo kabinu u salu, a na vama je da uđete u kabinu, izaberete rekvizite kao što su brkovi, naočale, šeširi te probudite dijete u sebi. Osim trenutnog ispisa fotografija koji je neogranićen, fotokabina vam daje mogućnost objave fotke na facebook ili slanje na e-mail," kažu nam vlasnici.

Fotografija koju dobijete ujedno može biti i originalna zahvalnica. Ono što je zanimljivo jest da vam tzv. green screen tehnologija vam nudi da sami odaberete pozadinsku fotografiju i time podignete zabavu na novu razinu.

pixel 2015 11

"Mladenci požurite sa rezervacijom fotokabine jer prvih pet rezervacija nagrađujemo s promotivnim popustom," dodaju oni sa smješkom.

Osim fotokabine Piksel vam nudi fotografske usluge za vjenčanja, krštenja, rođendane... Fotke možete vidjeti na OVDJE, a njihovi kontakti su:

Piksel j.d.o.o.
mob: 095 / 855 14 68
mail: [email protected]

pixel 2015 02

pixel 2015 10

pixel 2015 03

pixel 2015 09

   

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!