Promo / Gospodarstvo

DMT waste art - jedinstveni proizvodi osječkih kreativaca nastalih od otpada

DMT waste art - jedinstveni proizvodi osječkih kreativaca nastalih od otpada

Predstavljamo vam jedinstveni i novi osječki brend DMT waste art, hvaljen od strane poznatih svjetskih medija, a sve više gost u brojnim domovima.

"DMT waste art je grupa od tri kreativca (Drale, Mirta, Tomo) koji prerađuju otpadne materijale u stvari koje se daljnje mogu koristiti," kažu nam oni u uvodu o sebi.

Domaćoj publici prvo su se predstavili na Re-Art festivalu, a nakon toga posjetili su brojne gradove i mjesta diljem Hrvatske gdje su pokazali kako stare gramofonske ploće mogu biti efektan i unikatan ukras poput sata ili pak nakita.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prvo na čega smo naisli i dosta je efektno su stare gramofonske ploce ‘JUGOTON’ koje se nalaze na 80% tavana i podruma ove države. One više nemaju tržišnu vrijednost jer ih ima previše ,a glazbeno vrijeme je nažalost (ili nama na sreću) pregazilo gramofone," dodaju oni.

U ovom jedinstvenom triu, svaki član je zadužen za jedno područje. Tako je Drale zadužen za marketing i promociju, a mnogi ga znaju kao jednog od organizatora osječkih Punk parija. Mirta se bavi dizajnom, a Tomo je glavni realizator njezinih ideja.

dmt2

"Kako su tri mozga pametnija od jednoga, svi sudjeluju u davanju novih ideja i u odlukama," kažu uz osmjeh.

"Što se tiče vremenskog rezanja na početku nam je trebalo 3-4 sata po jednoj ploči, danas ih rezemo u samo sat vremena," uz opasku kako im je za ovakvo ubrzanje procesa trebalo osam mjeseci svakodnevnog rada u njihovoj radionici. 

Motiv koji želite na ploči je stvar vašeg izbora, a osim što možete birati između brojnih gotovih, svatko tko želi može donijeti i neki vlastiti bilo da se radi o fotografiji vašeg djeteta, kućnog ljubimca ili nećeg trećeg.

Više o njima potražite na njihovoj Facebook stranici.

[important title=Nagradna igra]DMT poklanja 1x ploču po vašem izboru. U komentar upišite: Želim jedinstvenu DMT ploču koju mi poklanja SiB.hr.

Dobitnica je: Kristina Milojević[/important]

 SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!