Promo / Gospodarstvo

Jesi li spreman prihvatiti #MesniIzazov?!

Jesi li spreman prihvatiti #MesniIzazov?!

Kome biste Vi dali i zadnji ćevap? Hrvatske gradove preplavile su posjetnice sa simpatičnim porukama poput “Tebi bih dao i zadnji ćevap” ili “Iskačeš iz paštete”.

Ove posjetnice, koje potiču dijeljenje s posebnim osobama, dio su mesnog izazova koji je nedavno zauzeo popularne društvene mreže.

Svi mesoljupci, koji se osim na Twitteru i Instagramu pod hashtagom #MesniIzazov, okupljaju i na web stranici www.mesni.ca, mogu sudjelovati u ispunjavanju neobičnih mesnih izazova i istovremeno svoj uspjeh podijeliti s prijateljima.

osijek mesniizazov

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Želite li i Vi biti dio zabave, jednostavno posjetite profile Mesni.ca na društvenim mrežama, odaberite izazov, upotrijebite malo mašte te uslikajte i objavite svoje rješenje izazova na Twitteru, Instagramu ili Facebooku koristeći ključnu riječ #MesniIzazov.

Maštovita rješenja bit će redovito nagrađivana kul majicama, a u konačnici izazova bit će odabrani najbolji i najkreativniji mesni izazovi koje će misteriozna Mesni.ca nagraditi bogatim mesnim poklon paketima! Što još čekate? Ispunite ili čak sami predložite svoj #MesniIzazov!

   


Izdvojeno

Reci što misliš!