Promo / Gospodarstvo

Učite strane jezike u Ad Hoc-Centru uz izvrsne popuste i bogate nagrade

Učite strane jezike u Ad Hoc-Centru uz izvrsne popuste i bogate nagrade

Želite naučiti novi strani jezik ili poboljšati znanje stranog jezika kojeg ste već učili? Polažete državnu maturu i želite se pripremiti? Potreban vam je prijevod? Sve to nudi Ad Hoc Centar koji je već 13 godina osječki sinonim za vrhunsko obrazovanje i kvalitetne prijevode. Sve djelatnosti Ad Hoca održavaju se u skladu s najvišim međunarodno priznatim standardima kvalitete (ISO 9001 i EN 15038).

Tečajevi stranih jezika u Ad Hocu spoj su kvalitetnog nastavnog kadra, modernih nastavnih metoda, motivirajuće atmosfere za učenje i prijateljskog pristupa prema polaznicima, a odvijaju se u suvremeno opremljenim učionicama koje se nalaze u samom centru grada i u terminima koji su maksimalno prilagođeni potrebama polaznika.

O kvaliteti tečajeva najbolje svjedoči podatak da velika većina polaznika nastavlja s učenjem stranog jezika nakon prvog upisanog semestra te da se najveći broj polaznika upisuje na preporuku prijatelja i poznanika koji su zadovoljni tečajevima Ad Hoca. Ad Hoc u svojoj ponudi ima grupne i individualne tečajeve općeg, poslovnog i pravnog jezika, kao i pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita (IELTS, TOEFL, ILEC, BEC, BULAT, Fit 1 i 2, ...). Tečajevi stranih jezika održavaju se za sve dobne skupine.

Osim tečajeva stranih jezika, Ad Hoc zadnjih 5 godina organizira i pripreme za državnu maturu iz svih školskih predmeta. Pripreme za državnu maturu vode pomno odabrani profesori osječkih gimnazija koje odlikuje bogato iskustvo u nastavi i pripremanju učenika za važne ispite. Najbolji dokaz kvalitete priprema je činjenica da preko 90% maturanata upisuje željeni fakultet.

Ad Hoc je i vodeći prevoditeljski centar u istočnoj Hrvatskoj. Prevoditelji i sudski tumači Ad Hoca spremni su za vas odraditi pismene i usmene prijevode svih vrsta (od prevođenja dokumenata do konsekutivnog i simultanog prevođenja). Podatak da se Ad Hocovi prijevodi rade po najvišim međunarodnim normama kvalitete jamstvo je da će se sve što Vam je potrebno u Ad Hocu prevesti na najbolji mogući način i u najkraćem mogućem roku.

Ako želite učiti strani jezik u prijateljskoj atmosferi, od visokoobrazovanih i motiviranih profesora, po najmodernijim nastavnim metodama, dođite u Ulicu Stjepana Radića 12 radnim danima od 8 do 17 sati i upišite se na jedan od tečajeva. Početak nastave možete očekivati krajem rujna.

Budući da Ad Hoc iznimno cijeni želju za učenjem i ulaganjem u sebe, on svoje polaznike nagrađuje nizom popusta. Ovoga semestra to su:

1. popust od 25% na cijenu tečaja za mlade od 15 do 30 godina (ostvaruju ga oni koji imaju College karticu),
2. obiteljski popust u iznosu od 100 kuna (ostvaruje se ako se dva člana obitelji upisuju na tečaj stranog jezika),
3. poliglot popust u iznosu od 100 kuna (ostvaruje se ako se istodobno upišu dva tečaja stranih jezika) te
4. popust na promotivni letak u iznosu od 100 kuna (ostvaruje se ako se na upis donese letak Ad Hoc - Centra).
Treba svakako napomenuti i da Ad Hoc ovaj semestar organizira veliku nagradnu igru ,, Ad Hoc tečaj vrijedi više, jer bespla tablet stiže!'' , u kojoj će dva najsretnijia polaznika osvojiti tablet.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Detaljnije i najaktualnije informacije o upisima, popustima i nagradnim igrama možete pronaći na:
• web stranici: www.adhoc.hr i
• Facebook stranici: https://www.facebook.com/AdHocOsijek .
Sve dodatne informacije možete saznati:
• pozivom na brojeve telefona 031-215-500 ili 031-215-501,
• upitom na mail [email protected] ili
• osobnim dolaskom u prostorije Ad Hoca (Ulica Stjepana Radića 12).

[important title=NAGRADNA IGRA]Osvoji besplatan tečaj stranog jezika po izboru:
1. lajkaj Ad Hocovu Facebook stranicu
2. ispod članka ostavi komentar: Ad Hoc-Centar i SiB.hr mi poklanjaju tečaj stranog jezika po izboru

Nagradna igra traje od 3. do 13. rujna.

Dobitica je: Sanja Tomislav Sanjalo[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!