Ljeto nam se bliži kraju, no dobrim akcijama u Očnim optikama Lens ne nazire se kraj

Ljeto nam se bliži kraju, no dobrim akcijama u Očnim optikama Lens ne nazire se kraj

lens 2015 SiBhr02

Godišnji odmori se bliže kraju, a svima koji su ih iskoristili se čini kao da ih nisu ni imali. Ljetne vrućine napuštaju naš grad, lijepo vijeme zamjenjuju kišni dani, a i ljetnim radostima na lijevoj obali Drave se bliži kraj.

U najavi je velika kulturna manifestacija Osječko ljeto mladih koja dolazi kao šlag na tortu ljetnim uživancijama. Početak rujna zasigurno najveće muke zadaje školarcima koji opet moraju sjesti u školske klupe i marljivo krenuti iz početka.

Budimo iskreni, svi se potajno nadamo da će nam majčica priroda podariti još koji lijepi sunčan dan kako bismo mogli još malo uživati, prošeteti Promenadom ljetnu odjevnu shemu i naravno svoje omiljene sunčike.

Stara narodna izreka kaže „Sve što je lijepo kratko traje“, no da to ne mora biti tako, poručuju nam trgovci i nagrađuju nas raznim popustima, baš kao da znaju da se depresija lošijeg vremena može vrlo lako riješiti dobrim shoppingom.

Kako redovito pratimo akcije i pogodnosti koje se nude kupcima za oko nam je zapela još jedna vrlo zanimljiva akcija Očne optike Lens. Prisjetimo se, preko ljeta su sve razveselili odličnom akcijom sa sunčanim naočalama u kojoj su svakom kupcu uz jedne kupljene sunčane naočale poklanjali druge, a na treće mu davali 50% popusta. Nakon ove akcije cijeli grad je furao sunčike.

lens 2015 SiBhr01

Vođeni činjenicom kako u rujnu počinje nova školska godina, da školarci i svi zaposleni koji kreću u nove radne pobjede najčešće trebaju nove dioptrijske naočale, u Očnim optikama Lens su opet krenuli s ludom akcijom. Uz uvjet kupovine dioptrijskog okvira u Lensu Vam poklanjanju jednu dioptrijsku leću. Hm, jednu?! Na prvu ruku izneneđujuće, no kada malo realnije sagledate situaciju odlična stvar, minimalna ušteda je 110 kn, a maksimala može dosegnuti i tisuća kuna - ovisno o tome kakve leće želite ugraditi u svoj okvir. Akcija se odnosi na jednojakosne leće iz programa Rodenstok i Dea Lens project. Osim lećama, kupce koji se odluče koristiti pogodnosti iz ove akcije daruju besplatnim pregledom/korekcijom vida kod optometriste što osigurava dodatnu uštedu od minimalno 150 kuna.

Ova akcija će trajati od 1.9. do 1.10.2015. godine. Prilika za uštedu u Očnim optikama Lens je mnogo. Posjetite Očne optike Lens i razbistrite svoj vid, jer kako kaže njihov slogan „Vidjeti bolje, znači živjeti bolje“.

lens 2015 SiBhr03

NAGRADNA IGRAPovodom ove akcije organiziramo za vas i nagradnu igru u kojoj Očna optika Lens najsretnijem kupcu poklanja obe dioptrijske leće koja je moguće ugraditi u naočale za čitanje ili za daljinu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri slijedite korake u nastavku.

U komentar ovdje ispod članka upišite: Očna optika Lens želi da vidim bolje, želi da živim bolje! Svakako posjetite i njihovu Facebook stranicu i provjerite aktualnosti.

Dobitnica je: Lea Jurić

Očna optika Lens
Pavla Pejačavića 5 – 031 367 090
Ulica Hrvatske Republike 29 – 031 211 700
WEB: www.lens-optika.hr
FACEBOOK: www.facebook.com/optika.lens

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja