Promo / Gospodarstvo

Mercedes-Benz novi GLE Coupe stigao u Automobile Škojo

Mercedes-Benz novi GLE Coupe stigao u Automobile Škojo

U osječki autosalon tvrtke Automobili Škojo stigao je prvi primjerak Mercedes-Benz novog modela GLE Coupé.



Radi se o automobilu koji elegantno povezuje naizgled nespojive žanrove u automobilskoj industriji - filozofiju coupéa i superiornost na različitim podlogama koje podrazumijeva klasični SUV. I ta se priča svakim prijeđenim kilometrom dalje razvija. Sportske performanse, gotovo pilotska pozicija vozača u kokpitu, nešto sirove snage i raskošne opreme fino se nadopunjuju s elegancijom vrhunskih limuzina.

Izloženi GLE 350d 4MATIC Coupé temeljen je na optimalnoj kombinaciji motora i opreme. Pokreće ga dieselski agregat obujma 2987 prostornih centimetara koji razvija impresivnih 258 konjskih snaga pod kontrolom automatskog mjenjača. Zadovoljava Euro VI normu uz emisiju CO2 od samo 187 g/km.

Automobil u salonu opremljen je i AMG paketom, kamerom za vožnju unatrag te aktivnom pomoći pri parkiranju… Posebnu pažnju vozači će poklanjati Dynamic Select sustavu što tek okretanjem kotačića omogućuje odabir modova koji mijenjaju rad motora, utječu na upravljanje, prilagođavaju ovjes, zvuk ispuha, osvjetljenje instrumenata… Rasna krstarica.

Detaljnije o modelu:

GLE COUPÉ – MODEL KOMBINIRA SPORTSKI COUPE I ROBUSNI SUV

PREMIJERA: MERCEDES BENZ ML DOBIO NASLJEDNIKA – GLE!

STIGAO NAM JE NOVI GLE COUPÉ
   


Izdvojeno

Reci što misliš!