Promo / Gospodarstvo

Nešto se Fakin dobro sprema u Osijeku

Nešto se Fakin dobro sprema u Osijeku

Možda ste se do sada susreli s Fakin konceptom, čuli o čemu se radi ili možda posjedujete nešto Fakin dobro proizašlo iz radionice osječkih kreativaca, no većina nas ne zna o čemu se radi.

U razgovoru s „odgovornim“ osobama dobili smo informacije da je u pripremi proizvod/koncept/ideja koja će vam olakšati svakodnevicu. Naravno, ne na način kao „topshop“ proizvodi koji mijenjaju život, nego će te neke aktivnosti moći činiti na bezbrižniji način.

Priča nam je zanimljiva jer iza svega stoje „lege“ koji su uz svoje poslove odlučili uložiti vrijeme, novac, energiju i našim sugrađanima (ali i šire) ponuditi nešto novo i zanimljivo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj je da Osijek dobije još jedan brend koji će uvijek podsjećati ljude da je Osijek grad ideja, realizacije, mladih, urbanih i zabavnih ljudi i da je odlično mjesto za uložiti trud i energiju.

Rečeno nam je da će sve konkretnije informacije biti objavljene u srijedu za tjedan dana kada će te moći pitati što god želite, čak i najprostija pitanja koja vam padnu na pamet.

Do tad pratite ih na Facebooku i saznajte sve detalje na vrijeme.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!