Promo / Gospodarstvo

PREDSTAVLJAMO: Čuvari Vremena - idealno mjesto za vaš dom

PREDSTAVLJAMO: Čuvari Vremena - idealno mjesto za vaš dom

Radili ste 10/12 sati,iza vas je naporna noćna? Nedostaje vam vremena za dnevne kućanske obaveze? Najdraži komad odjeće je u nečistom rublju baš onda kada vam treba? Čuvari Vremena su tu za vas.

"Radimo kompletna održavanja objekata od pranja i glačanja rublja, pa sve do čišćenja i održavanja vašeg obiteljskog doma, kuće za odmor,kuće za iznajmljivanje ili poslovnog objekta. Postoji mogućnost čišćenja nekoliko puta tjedno ili jednostavno kada vi mislite da je potrebno," kažu nam oni.

Sada više nije potrebno da kao student mislite na to koliko morate odjeće odnijeti kući na pranje i opet natrag. Kod njih to možete obaviti brzo i efikasno.

"Nudimo Vam jedinstvene pakete od kojih možete izabrati paket koji Vam odgovara te ujedno imamo i peglanje rublja po kilogramu i komadu. Naš tim se sastoji od visokoprofesionalnih, iskusnih i uslužnih djelatnika. Profesionalnost i diskrecija kod nas su vam zajamčeni," dodaju.

Kod njih su također u ponudi odvoz i dovoz vaše odjeće onda kada vama to odgovara. Vaše rublje i kućanstvo biti će besprijekorni. 

Kontakt podaci:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čuvari Vremena
Adresa: Sljemenska 114, Osijek
Telefon: 091 934 03 07
Web: www.cuvarivremena.com
F
acebook: Čuvari Vremena

Radno vrijeme:

Pon-Sri 9:00-16:00
Čet i Pet 13:00-21:00

[important title=Nagradna igra]Čuvari Vremena poklanjaju 1x poklon bon u iznosu od 100 kuna za njihove usluge. U komentar upišite Čuvari Vremena - idealno mjesto za moj dom!

Dobitnica je: Ema Kuliš[/important]

SiB.hr

       


Izdvojeno

Reci što misliš!