Promo / Gospodarstvo

FOTO: Sajam poslova u Osijeku

FOTO: Sajam poslova u Osijeku

OSIJEK - Dvorana Elektrotehničke i prometne škole danas je ugostila Sajam poslova. Sajam se održao pod motom "Na sajam po posao, na sajam po radnika", a na njemu je prisustvovalo šezdesetak izlagača.

Na sajmu se pružilia prilika nezaposlenima da pristupe direktno poslodavcima, obave razgovore za posao i ispune upitnike. Osim kod izlagača, ponuda poslova je bila oglašena i na panoima.

Uz poslodavce, svoje su štandove imale i obrazovne ustanove, poput Elektrotehničkog fakulteta, Poljoprivrednog fakulteta, Prehrambeno tehnološkog fakulteta, Ugostiteljske škole te razni edukacijski centri. Također su svoje mjesto na sajmu našle i gospodarske institucije sa područja županije, poput Regionalne razvojne agencije, Centra za poduzetništvo, Hrvatske udruge poslodavaca i dr.

Nažalost, iako je sajam bio odlična prilika za neposrednu komunikaciju između poslodavaca i posloprimaca, ponuda poslova nije bila puno drugačija od one koja se može naći na internet portalima, no zato se mogao pronaći popriličan broj sezonskih poslova na obali.

>>>KLIK NA PONUDU POSLOVA<<<

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U svakom slučaju, ovaj je događaj bio još jedan korak ka smanjivanju nevjerojatne brojke od preko 35 000 nezaposlenih u Osječko - baranjskoj županiji, stoga se nadamo kako će se slični događaji odvijati češće u ovim krajevima.

TEKST i FOTO: M.Banić (SiB.hr)
 


Izdvojeno

Reci što misliš!