Restoran Citadela te časti fišem!

Restoran Citadela te časti fišem!

citadela

Restoran "Citadela" otvoren je davne 1978. godine u malom baranjskom selu Vardarac. Smješten na svega desetak minuta lagane i ugodne vožnje do Kopačkog rita i 10 minuta vožnje od Osijeka pruža vrhunski gastronomski užitak i pravu baranjsku atmosferu.

Na prvom mjestu u ponudi restorana je odličan fiš paprikaš s domaćim rezancima i domaćim kruhom. Također nude i jela od ribe, divljači, čobanac, raznovrsni roštilj i žablje krakove. Novo u ponudi su ražnjići u slanini s lukom te pljeskavica sa slaninom i sirom.

Osim odlične hrane, Citadela nudi i usluge smještaja. U ponudi imaju četiri vrhunsko opremljena apartmana sa kupatilom, televizorom, DVD playerom, klima uređajem i prekrsnim ručno rađenim hrastovim namještajem.

Prostor restorana sastoji se od unutarnjeg dijela, velike terase i nedavno otvorene sjenice. Za svoje goste organiziraju sve vrste proslava i svadbenih svečanosti kapaciteta do 250 osoba.

Iz restorana ističu tradiciju dugu više od 30 godina i kako uvijek nastoje svojim gostima pružiti naljbolju i najkvalitetniji uslugu.

Svaki  petak i subotu goste zabavlja tamburaški sastav Romska duša. Za sve ostale informacije pratite Citadelu na Facebooku.

Nedavno je restoran renoviran, a kako sad izgleda pogledajte na ovim odličnim fotografijama iz Romulić & Stojčić multimedia studija:

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2X fiš paprikaš s prilogom za dvije osobe. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na fiš u Citadelu!

DOBITNICE:
Vlatka Škorjanc
Aleksandra Crna Tamindzic

Čestitamo! Nagradu možete iskoristit  posjetom restoranu do 30.6. (najavite se na telefon 0911561077)

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr