Promo / Gospodarstvo

Ka Beauty: Uz Med2Contour do savršenog tijela prije ljeta

Ka Beauty: Uz Med2Contour do savršenog tijela prije ljeta

Beauty centar KA jedini u ovom dijelu Hrvatske nudi inovativan tretman za oblikovanje tijela i uklanjanje celulita!

U Beauty centar KA, koji se nalazi u sklopu hotela Osijek, nedavno je stigao svjetski hvaljeni aparat za oblikovanje tijela, trajnu eliminaciju masnih naslaga i uklanjanje celulita. Poznate mlade glumice, nova zaštitna lica Beauty centra KA, Ivana Gudelj i Katarina Baban isprobale su tretmane Med2Contourom i oduševile se!

Med2Contour je dokazano najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela na svijetu. Ovaj najsuvremeniji uređaj talijanskog proizvođača General Project rabi nisku i visoku fokusiranu ultrazvučnu frekvenciju koja omogućava duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo. Tretman je vrlo ugodan i iznimno učinkovit, a nakon tretmana osjećaj je fantastičan.

Masne stanice se trajno uništavaju, a pritom okolno tkivo, koža, krvne žile i vezivo ostaju očuvani! Produkti koji nastaju razaranjem masnih stanica jednostavno se izlučuju putem limfnog sustava.

Najpopularnije zone tretiranja su područje trbuha, noge, „ljubavne ručke“, stražnjica i bokovi, „jahačke hlače“, područje grudnjaka na leđima, ruke, koljena, te područja zahvaćena celulitom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rezultati se vide već nakon prvog tretmana u kojem se može izgubiti i do 2,5 cm. U Beauty centru KA trenutno je u tijeku akcija na kupljeni paket od 5 MedContour tretmana. Spremni dočekajte ljeto!

Sve informacije vezano za tretmane Med2Contourom mogu se dobiti na besplatnim konzultacijama. Broj telefona za narudžbe i dodatne informacije je 031/230-230. Facebook stranica: https://www.facebook.com/beautycentarKA

med2contour02

[blockquote]POSEBNA PONUDA U BEAUTY CENTRU KA (do 31.05.2015.)

Kupovinom paketa od 5 Med2Contour tretmana Beauty centar KA daruje:
- 2 tretmana Med2Contour – gratis
- 14 tretmana specijalnom GP Drain limfnom drenažom – gratis
- 20% popusta na redovni cjenik

Ne propustite posebnu ponudu u Beauty centru KA![/blockquote]

med2contour03

[important title=Nagradna igra]Beauty centar Ka poklanja 2xMed Contour tretman. U komentar upišite: S Ka Beauty do savršenog tijela prije ljeta!

Dobitnici su: Marina Ćurić i Nikoola Livančić[/important]

med2contour04  

  


Izdvojeno

Reci što misliš!