HRFUTSAL - osječka trgovina sportske opreme

HRFUTSAL - osječka trgovina sportske opreme

hrfutsal radnja

HRFUTSAL.com trgovina specijalizirana za mali nogomet koja se nalazi u robnoj kući "Nama" u Osijeku na prvom katu.

Uz komplete dresova, tenisice, trenerke, majice i lopte, štitnike za vratare nude i ostalu sportsku opremu poput mreža za lopte, nosiljki s bočicama, označivača prostora itd. Ukratko, baš sve za futsal!

Za sve klubove spremne su i posebne ponude te popusti i pokloni, a to se ne odnosi samo na futsal klubove već i na nogometne klubove, ali i turnirske momčadi.

Portal HRFUTSAL.com je redizajniran i olakšana je kupovina. Tamo proizvode možete pogledati, prelistati kataloge, ali i saznati sve o aktualnostima u svijetu futsala.

Za vas nude širok izbor popularnih Kelme tenisica kao i veliki izbor lopti i ostalih rekvizita. Kelme, Errea, Zeus, Select, Mikasa, Gifta su brandovi koje možete kupiti kod njih.

kelme1

PROLJETNA AKCIJA!

Za sve ljubitelje futsala na portalu HRFUTSAL.com trenutno je na snazi akcija kojom ostvarujete 10% popusta na brojne modele tenisica. Iskoristite popust i spremni dočekajte sezonu sportskih aktivnosti na otvorenome, ali u dvorani.

Posebno izdvajamo model America Indoor za samo 299 kuna.

NAGRADNA IGRAfutsal-majica

Čitateljima portala poklanjamo dvije 100% FUTSAL majice. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja 100% FUTSAL t-shirt!

Dobitnik je Marijan Marković i Marija Filipović

SiB.hr

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja