Ka Beauty: Uz Med2Contour do savršenog tijela prije ljeta

Ka Beauty: Uz Med2Contour do savršenog tijela prije ljeta

ka beauty

KA BEAUTY CENTAR jedini u ovom dijelu hrvatske nudi hit tretman za oblikovanje tijela i uklanjanje celulita!

U Osijek, točnije u Ka Beauty centar koji se nalazi u sklopu hotela Osijek, nedavno je stigao hvaljeni aparat za oblikovanje tijela, trajnu eliminaciju masnih naslaga i uklanjanje celulita.
 
Med2Contour je dokazano najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela na svijetu, 100% je siguran – potvrđeno je to od najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete.

Ovaj najsuvremeniji uređaj talijanskog proizvođača General Project rabi nisku i visoku fokusiranu ultrazvučnu frekvenciju koja omogućava duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo.

Masne stanice se trajno uništavaju, a pritom okolno tkivo, koža, krvne žile i vezivo ostaju očuvani! Produkti koji nastaju razaranjem masnih stanica jednostavno se izlučuju putem limfnog sustava.

Najpopularnije zone tretiranja su područje trbuha, noge, „ljubavne ručke“, stražnjica i bokovi, „jahačke hlače“, područje grudnjaka na leđima, ruke, koljena, te područja zahvaćena celulitom.

Med2Contour zapravo je prva prava alternativa operativnoj liposukciji, a rezultati se vide već nakon prvog tretmana u kojem se može izgubiti i do 2,5 cm. U KA Beauty centru trenutno je u tijeku akcija na kupljeni paket od 5 MedContour tretmana

Sve informacije vezano za tretmane Med2Contourom mogu se dobiti na besplatnim konzultacijama. Telefon za narudžbe 230-230; 230-231.

SPECIJALNA PONUDA U KA BEAUTY CENTRU DO 31.03.2015.

KUPOVINOM PAKETA OD 5 TRETMANA MED2CONTOUR DARUJU VAM:

- 2 TRETMANA MED2CONTOUR – GRATIS

- 14 TRETMANA SPECIJALNOM GP DRAIN LIMFNOM DRENAŽOM – GRATIS

- 20% POPUSTA NA REDOVNI CJENIK

ka beauty1

ka beauty2

ka beauty3

Nagradna igraBeauty centar Ka poklanja 2xMed Contour tretman. U komentar upišite: S Ka Beauty do savršenog tijela prije ljeta!

Dobitnici su: Julija Babić i Buktinja VK

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja