Restoran ''Kod Javora'' vas poziva na romantično Valentinovo
Restoran "Kod Javora" svojim je postojanjem obilježilo četvrto desetljeće na lokaciji koja se ističe posebnim položajem, neposredno uz šetnicu pored rijeke Drave. Od 1999. uvršteni su među 100 restorana hrvatske gastronomije i tu ponositu titulu svakodnevno opravdavaju zadovoljstvom svojih gostiju.
Svojim radom, vrhunskom uslugom i autohtonim jelima trude se
imati raznovrsnu ponudu s naglaskom na detalje i kvalitetu. Za
one koji uživaju u domaćoj tradicionalnoj kuhinji pripremaju
riječne riblje specijalitete – čuveni "fiš paprikaš", perkelt od
ribe i riblje plate (smuđ, som i šaran). Također, za vrhunske
gurmane željne standardne ponude pripremaju jela s roštilja, jela
ispod peke, kao i jela iz krušne peći odakle svakodnevno pristižu
i daleko poznate domaće lepinjice. Posebno su ponosni i na
predjelo koje poslužuju svim gostima – vrhunsku riblju i mesnu
paštetu napravljenu po vlastitoj recepturi, što ih dodatno ističe
kao ugostiteljski objekt sa drugačijom ponudom.
Velika otvorena terasa sa pogledom na rijeku Dravu u ljetnom
razdoblju daje gastronomskim delicijama novu dimenziju osjeta
prirode. Uz vanjski roštilj i kuhanje fiša na otvorenom trenuci
opuštanja su zagarantirani. Tijekom hladnih zimskih dana doživite
ugođaj toplog doma uz kamin na terasi koji čini savršen dodatak
prostornom uređenju.
Osim jela pripremljenih od strane vrhunskih kuhara, dočekati će
Vas i osmjeh ljubaznog osoblja.
Povodom Valentinova, pripremi su i poseban meni, a uz to sami restoran biti će u raskošnom i romantičnom ambijentu za sve zaljubljene koji će ih posjetiti.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Tijela su pronađena na samom ulazu u Bogdanovce, i to na oranici koja se sve ove godine obrađuje
-
-
Posjetitelji festivala imaju priliku kuhati s Tomislavom Špičekom, zabaviti se uz Indiru Levak, družiti se s igračima NK Osijek te testirati svoje znanje s Deanom Kotigom. Za dozu adrenalina zadužena je ekipa iz Pannonian Challengea s preskokom preko kamiona za odvoz otpada
[blockquote]VALENTINOVO MENI JAVOR (70kn)
RIBLJI MENU
PREDJELO:
salata od tune u košarici od tijesta
riblji kanapei (šaran marinirani, smuđ prženi)
JUHA:
Juha od škarpina i oslića
GLAVNO JELO:
Na izbor:
riblji perkelt od pravog soma s domaćim tijestom
ili
lignje (žar ili punjene) s rižom i blitvom
DESERT:
Čokoladni kolač
MESNI MENU
PREDJELO:
pršut s rikolom
mesni kanapei (2x sir namaz,kulen 2x domaća mesna
pašteta,šunkarica i pečena slanina)
JUHA:
krem juha od cvjetače
GLAVNO JELO:
„slavonski lungić“ s palentom,povrćem i umakom od luka i crnog
vina
(lungić punjen svježim sirom,pršutom i pečenom paprikom)
DESERT:
čokoladni kolač[/blockquote]
Rezervacije se primaju 031/506-950 i na 098/256-536
Osim posebnih menia za Valentinovo iz ponude možete izabrati nešto s menia restorana "Kod Javora":
{edocs}https://sib.hr/images/stories/dokumenti/2015/menu_kod_javora.pdf,495,495,link{/edocs}
[important title=NAGRADNA IGRA]Restoran ''Kod Javora'' poklanja večeru za dvoje u restoranu s uključenom konzumacijom dva pića po izboru. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: Idem "Kod Javora" na romantično Valentinovo.
Dobitnik je Rikert Hrvoje[/important]
SiB.hr
Izdvojeno
-
Dulje vruće sezone i rjeđi mrazevi značili su da je postala virusna bolest koju najbrže šire komarci u svijetu, a uzima maha i u Europi
-
Ukupno je u Hrvatskoj 399 lokacija s kamerama, a u Slavoniji i Baranji je njih 79
-
Bez obzira na poskupljenje općenitih životnih troškova, studenti u Osijeku imaju privilegiju relativno stabilnih cijena najma stanova
-
Olga ne planira napustiti Osijek, a u Ukrajinu odlazi samo u okviru posjeta rodbini i prijateljima
Reci što misliš!