Promo / Gospodarstvo

Poliklinika Lege Artis – prvi laserski centar u istočnoj Hrvatskoj

Poliklinika Lege Artis – prvi laserski centar u istočnoj Hrvatskoj

Moderna, efikasna, neinvazivna i bezbolna laserska tehnologija postala je sinonim Poliklinike Lege Artis. Kako uvijek i u svemu Poliklinika Lege Artis prati trendove i potrebe svojih klijenata.

Uvođenjem laserske tehnologije, ova osječka poliklinika je etablirana kao prvi  i jedini laserski centar u istočnom dijelu Hrvatske.  Iako primarno specijalizirani za liječenje problema proširenih vena - dijagnostiku i liječenje - klijentima se nudi  vrhunska  usluga  i za tretmane cijelog tijela u području estetike, zdravlja i njege.

Čarobni laseri u Poliklinici Lege Artis

Laserski tretmani su u današnje vrijeme postali nezamjenjivo oružje među anti -ageing tretmanima i svim tretmanima namijenjenih rješavanju problema na koži. Moderna laserska tehnologija našla je široku primjenu u liječenju brojnih bolesti i postala je nezaobilazan trend u medicinskoj industriji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

50% populacije ima proširene vene ili kapilare na nogama kao posljedica suvremenog načina života. Poliklinika Lege Artis je prvi centar u Hrvatskoj koji se bavi cjelovitim pristupom bolestima vena. Proširene vene predstavljaju jedan od najčešćih medicinskih problema, bolesti, ali i estetski nedostatak. U Poliklinici Lege Artis problemi vena se rješavaju s Biolitec laserom. Za razliku od klasičnog kirurškog liječenja, zahvat laserom se izvodi u tumescentnoj ili intravenskoj anesteziji, traje kratko (oko sat vremena) a bolesnik nakon zahvata ne treba ležati niti mirovati, već je odmah radno i socijalno sposoban.  Istim se laserom operiraju i hemeriodi. Kada govorimo o operaciji hemeroida to je , također, najmanje invazivna od svih dostupnih metoda, uz uvjet da se izvodi na vrijeme odnosno do 3. stadija hemoroidalne bolesti.

legeartis 02

U koraku s najnovijim postignućima u medicini, uz pomoć Asclepion lasera najnovije generacije,  Poliklinika Lege Artis klijentima nudi usluge trajne laserske epilacije dlaka i rješavanje problema uraslih dlaka. Također u Poliklinci Lege Artis istim laserom mogu učinkovito tretirati područja s akutnim upalnim aknama; eliminirati  kapilare lica, nosa i dekoltea, te raditi efektni lifting kože lica i vrata u svrhu laserskog pomlađivanja.  Laserom se uklanjaju i sve kožne izrasline - bradavice, madeži, fibromi. Sve tretmane izvode vrhunski istrenirani doktori i kozmetolozi.   

legeartis 01                      

Ukoliko vas muče određena područja vašeg tijela koja vam se čine neproporcionalnima? Niste jedini. Sa Zerona laserom vrlo se efikasno tretira pretilost, reducira masno tkivo u pojedinačnim regijama te eliminira celulit - bez boli i operacije. Zerona laserom možete postići vrhunske rezultate u samo par tjedana.  Ovaj revolucionarni zahvat uklanjanja masnog tkiva sigurna je alternativa tradicionalnoj liposukciji. Zahvat daje predvidljive rezultate bez teškoća, bez vremena potrebnog za oporavak i mirovanje.

legeartis 03

[blockquote]NOVOSTI IZ POLIKLINIKE LEGE ARTIS

MALI DAR ZA SVAKI PAR - Zadivite dragu osobu i učinite joj Valentinovo posebnim
Valentinovo je uskoro, no vi još uvijek ne znate čime iznenaditi dragu vam osobu. Svake godine se iznova pitamo što pokloniti voljenoj osobi za Valentinovo. Pronalaženje pravog poklona pravi je izazov. Mi u Poliklinici Lege Artis uvijek brinemo da naši klijenti budu zadovoljni, stoga smo odlučili tokom mjeseca veljače svim parovima pokloniti 20% popusta na cjelokupni asortiman.
Popust se odnosi na sve pacijente koji dođu u paru, bilo da je riječ o majkama i kćerima, bakama i unucima, prijateljicama ili ljubavnim parovima.

Pokušajte zadiviti dragu osobu i taj dan učiniti joj posebnim. Ne čekajte da sunce pronađe Vas, već rezervirajte svoj termin i dočekajte ga spremni![/blockquote]

Dobrodošli i vidimo se u Polikliniku Lege Artis

   


Izdvojeno

Reci što misliš!