Promo / Gospodarstvo

PREDSTAVLJAMO: Zalagaonica Zalog Osijek

PREDSTAVLJAMO: Zalagaonica Zalog Osijek

Posjetili smo novootvorenu Zalagaonicu Zalog, donosimo neke zanimljive informacije koje smo doznali. Kako su došli na ideju, što sve uzimaju u zalog i koje su im druge djelatnosti?

Zalagaonica Zalog, kako nam je rekao vlasnik Mario Rakić, je specijalizirana je za zlato, mobitele i pokretnine poput automobila i motocikala; a kao drugu djelatnost navodi financijsko savjetovanje u potrošačkom (gotovinskom) kreditiranju.

"Na ideju o Zalagonici došao sam kada mi je prijatelj jednom prilikom rekao kako ni danas nemože prežaliti što je prodao svoje zlato koje mu je bilo od sentimentalne vrijednosti no u tom trenutku je bio prisiljen prodati. Na temelju njegovog zaključaka meni se stvorila poslovna ideja. Otvorio sam Zalagaonicu Zalog gdje ljudi svoje vrijednosti kao što su zlato, mobiteli, automobili... mogu pretvoriti u novac, a zatim poslje otkupiti natrag.
U našoj poslovnici nema polica, a velika većina naših klijenata donosi predmete u zalog, uzima novac, ali se poslije vrati po svoj predmet," kaže Mario Rakić, vlasnik zalagaonice Zalog.

Također, tvrtka se bavi i financijskim savjetovanjem u potrošačkom (gotovinskom) kreditiranju, a prema potrebi daju i jamstveno pismo i povećavaju kreditnu sposobnost klijenta.

Gospodarska kriza kod njih se pozitivno odrazila na poslovanje, a oni kao tvrtka nude diskreciju i sigurnost svim svojim klijentima. Više o gore nabrojanim stvarima kao i o besplatnoj analizi kredite sposobnosti, saznajte na www.zalog.hr. ili od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 16 sati te subotom od 9 do 13 sati na adresi Vrt Jagode Truhelke 3 u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!