SOUP za ručak - novo mjesto za doručak i ručak u Osijeku

SOUP za ručak - novo mjesto za doručak i ručak u Osijeku

soup1

„Soup“ je novo mjesto u gradu na Dravi u kojem se možete zagrijati uz topli obrok pripremljen u kuhinji obitelji Samardžija.

Iako po struci diplomirana psihologinja i diplomirani ekonomist, kuhanje smatraju svojom velikom strašću, a odnedavno su ju odlučili podijeliti i sa ostalim Osječanima.

Radno vrijeme započinje od ranoga jutra tako da već od 7 sati možete za doručak pojesti omlet ili sendvič, uz kavu ili čaj, a od 9,30 sati možete iskoristiti pauzu za topli ručak.

Soup se ističe, kao jedan od rijetkih restorana po svom „take out“ konceptu jer svoj ručak ne morate čekati s obzirom na to da su jela gotova, nego ga ponijeti sa sobom u ured ili kući. Ako ipak nemate toliko vremena, a jako ste gladni, svoj ručak možete naručiti, a oni ga dostavljaju i po najhladnijim vremenskim uvjetima. Ako ste, ipak jedan od ljubitelja odlaska na ručak, možete svoju pauzu provesti u ugodnom ambijentu malog restorana „Soup“ koji vas očekuje na adresi S. Radića 30.

Svakodnevno možete odabrati između nekoliko vrsta juha, a nakon toga na izbor imate i „nešto konkretnije“ na bazi mesa, tjestenine, povrća… i naravno dnevnih slastica. Ukoliko niste ljubitelj mesa, u Soupu se svaki dan pripremaju i bezmesna jela, te salate. Svoj dnevni menu možete naručiti već za 23 kn, a u njemu možete očekivati juhu, glavno jelo sa salatom te slasticu.

Ukoliko ste pomislili da je Soup tradicionalan tip podjele poslova u kuhinji, mogli biste se iznenaditi… njihov majstor za sjeckanje je žena, a majstor od čokoladnih slastica je muškarac.

Ukoliko ste već ogladnili od ovog teksta, brzo nazovite broj Soup dostave: 629 - 577.
KEEP CALM and SOUP UP!

SOUP OSIJEK
S. RADIĆA 30
Radno vrijeme:
PON-PET (7,00-17,00)
Facebook

soup2

Nagradna igraDarujemo 2 najsretnija čitatelja s ručkom u restoranu (juha+glavno jelo+salata+desert). Nakon izvlačenja dobitnika nagradu je moguće iskoristiti u roku od 30 dana. U komentar članka je potrebno napisati "Keep calm and Soup up!"

Dobitnici su: Jelena Lučić i Ana Hrstić

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr