Promo / Gospodarstvo

SOUP za ručak - novo mjesto za doručak i ručak u Osijeku

SOUP za ručak - novo mjesto za doručak i ručak u Osijeku

„Soup“ je novo mjesto u gradu na Dravi u kojem se možete zagrijati uz topli obrok pripremljen u kuhinji obitelji Samardžija.

Iako po struci diplomirana psihologinja i diplomirani ekonomist, kuhanje smatraju svojom velikom strašću, a odnedavno su ju odlučili podijeliti i sa ostalim Osječanima.

Radno vrijeme započinje od ranoga jutra tako da već od 7 sati možete za doručak pojesti omlet ili sendvič, uz kavu ili čaj, a od 9,30 sati možete iskoristiti pauzu za topli ručak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Soup se ističe, kao jedan od rijetkih restorana po svom „take out“ konceptu jer svoj ručak ne morate čekati s obzirom na to da su jela gotova, nego ga ponijeti sa sobom u ured ili kući. Ako ipak nemate toliko vremena, a jako ste gladni, svoj ručak možete naručiti, a oni ga dostavljaju i po najhladnijim vremenskim uvjetima. Ako ste, ipak jedan od ljubitelja odlaska na ručak, možete svoju pauzu provesti u ugodnom ambijentu malog restorana „Soup“ koji vas očekuje na adresi S. Radića 30.

Svakodnevno možete odabrati između nekoliko vrsta juha, a nakon toga na izbor imate i „nešto konkretnije“ na bazi mesa, tjestenine, povrća… i naravno dnevnih slastica. Ukoliko niste ljubitelj mesa, u Soupu se svaki dan pripremaju i bezmesna jela, te salate. Svoj dnevni menu možete naručiti već za 23 kn, a u njemu možete očekivati juhu, glavno jelo sa salatom te slasticu.

Ukoliko ste pomislili da je Soup tradicionalan tip podjele poslova u kuhinji, mogli biste se iznenaditi… njihov majstor za sjeckanje je žena, a majstor od čokoladnih slastica je muškarac.

Ukoliko ste već ogladnili od ovog teksta, brzo nazovite broj Soup dostave: 629 - 577.
KEEP CALM and SOUP UP!

SOUP OSIJEK
S. RADIĆA 30
Radno vrijeme:
PON-PET (7,00-17,00)
Facebook

soup2

[important title=Nagradna igra]Darujemo 2 najsretnija čitatelja s ručkom u restoranu (juha+glavno jelo+salata+desert). Nakon izvlačenja dobitnika nagradu je moguće iskoristiti u roku od 30 dana. U komentar članka je potrebno napisati "Keep calm and Soup up!"

Dobitnici su: Jelena Lučić i Ana Hrstić[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!