Besplatni dani maturanata u Ad Hocu

Besplatni dani maturanata u Ad Hocu

adhoc

Ad Hoc - Centar za poduke i prevoditeljstvo, već prepoznati centar za pripreme za državnu maturu, tijekom zimskih školskih praznika otvorit će svoja vrata svim maturantima i njihovim roditeljima.

Dana 27.12.2014. (subota) u vremenu od 9,00 – 12,00 održat će se besplatno savjetovanje na kojem će svi zainteresirani maturanti i njihovi roditelji moći riješiti dvojbe vezane uz polaganje državne mature, saznati kako se uspješno pripremiti i uz što manje muke upisati željeni fakultet.

Dana 29.12.2014. (ponedjeljak) u vremenu 9,00 – 11,00 i 14,00 – 16, 00 održat će se besplatna testiranja i simulacija državne mature
pomoću koje će maturanti dobiti objektivnu sliku svoga znanja. Savjetovanje i simulacije će se provoditi u prostorijama Ad Hoc - Centra, u Ulici Stjepana Radića 12.

Zbog što bolje organizacije savjetovanja i testiranja, svi zainteresirani maturanti i njihovi roditelji trebaju najaviti svoj dolazak na mail ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) ili telefon (031/215 500). Bitno je naglasiti da su sva savjetovanja i testiranja besplatna i neobvezujuća.

Maturanti će moći sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj je nagrada besplatna priprema za državnu maturu za predmet po izboru te dobiti vouchere s kojima će moći ostvariti popust na pripreme za državnu maturu.

Pripreme za državnu maturu u Ad Hocu organiziraju se već četvrtu godinu, a povratne informacije govore da se preko 90% učenika koji su se za državnu maturu pripremali u Ad Hocu upisuje na fakultet koji su stavili kao prvi izbor. O kvaliteti priprema svjedoči i podatak da se najveći broj maturanata upisuje na pripreme u Ad Hocu jer su im ih preporučili prijatelji koji su zahvaljujući njima upisali fakultet koji su željeli. Pripreme za državnu maturu u Ad Hocu drže profesori koji imaju bogato iskustvo u pripremanju učenika za državnu maturu, a prije toga za prijemne ispite na fakultete. Rad u malim skupinama (do 15 polaznika), mogućnost dodatnih konzultacija, besplatna savjetovanja, priručnici i dodatni radni materijali samo su neke pogodnosti koje nudi Ad Hoc.

Sudjelovanje na Danima maturanata je u potpunosti besplatno, a oni će se odvijati u prostorijama Ad Hoc - Centra, u Ulici Stjepana Radića 12.

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja