Promo / Gospodarstvo

Mathoteka pripreme za državnu maturu u Osijeku

Mathoteka pripreme za državnu maturu u Osijeku

  U suradnji s renomiranim profesorima s višegodišnjim iskustvom na području pripremanja, sastavljanja, organiziranja i provođenja ispita državne mature, Mathoteka je ove godine osmislila jedinstveni program priprema za državnu maturu. Maturantima nude mogućnost izbora upisa priprema za sve obavezne predmete A i B razine te izborne predmete (Fizika, Biologija, Kemija,…).

Imajući na umu kako prvi ispiti državne mature počinju u svibnju 2015. godine odlučili smo ponuditi pripreme koje počinju u siječnu 2015. godine, a završavaju u svibnju 2015. godine.

„Tečajevi osmišljeni na ovaj način ostavljaju polaznicima dovoljno vremena za samostalno, kontinuirano učenje kako za vrijeme trajanja, tako i nakon završetka priprema sve do prvih ispita.“ kažu u Mathoteci

Tematika Mathoteka priprema je okrenuta ispitnim pitanjima koja su se do sada pojavljivala na ispitima državne mature. Koristi se već provjereni program, koji se iz godine u godinu nadograđuje novim pitanjima i „cakama“. Mathoteka program u kombinaciji sa spomenutim vremenskim razdobljem se pokazao kao uspješna podloga za rješavanje zadataka na ispitima državne mature.

Ovisno o potrebama grupe, težini pojedinih predmeta te razini (A ili B) formirani su tečajevi od 30 do 45 školskih sati. Vrlo zanimljiva činjenica je i to da se cijena priprema kreće od simboličnih 20 kuna do maksimalno 24 kune po školskom satu, te da nastavu održavaju iskusni profesori u malim grupama (max 15 polaznika).

• IZBORNI PREDMETI do 42 školska sata 849,00 kn (kemija, biologija, fizika )
• MATEMATIKA NIŽA RAZINA do 35 školskih sati 799,00 kn i viša razina do 45 školskih sati 999,00 kn
• PREDMETI NIŽE RAZINE do 30 školskih sati 699,00 kn (hrvatski, engleski, njemački)
• PREDMETI VIŠE RAZINE do 35 školskih sati: 749,00 kn (hrvatski, engleski, njemački)

*Isprintajte mathoteka kupone OVDJE i ostvarite uštedu od 200,00 kn.

Raspored održavanja priprema formira se prema željama i mogućnostima većine polaznika. Okvirni plan za raspored je dva termina tjedno, po dva školska sata.

Dodatne mogućnosti koje polaznici ostvaruju upisivanjem priprema su: konzultacije s profesorima, sniženu cijenu ukoliko upišu više predmeta, sniženu cijenu za grupne prijave i mogućnost plaćanja na rate, te sniženu cijenu uz predočenje Mathoteka kupona.

Ukoliko ste Vi kandidat za Mathoteka polaznika svoju prijavu možete izvršiti popunjavanjem online pristupnice na službenoj stranici Mathoteke: www.mathoteka.hr. Za sve ostale upite nazovite Mathoteka predstavnika na 097 737 7276.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mathoteka tim za državnu maturu l K. A. Stepinca 29, Osijek l [email protected]www.mathoteka.hr l 097 737 7276.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!