Gifta majice - idealan božićni poklon za legice i lege

Gifta majice - idealan božićni poklon za legice i lege

gifta bozic

GIFTA je osječki modni brend. Lokalni motivi Osijeka i Slavonije i Baranje ujedinjeni u brendu s osječkim naglaskom. Za one koji ne znaju riječ u osječkom slengu gifta (štrafta) označava bijeg, odlazak, a ukoliko iskoristimo engleski jezik tada označava i poklon (eng. gift).

Modeli koji se mogu pronaći na tržištu  obilježeni su motivima koji su svima prepoznatljivi. Bicikl kao omiljeno prijevozno sredstvo, komarac kao kukac koji je neizostavan tijekom ljetnih mjeseci u Slavoniji i Baranji, simboli Osijeka kao što su katedrala, vodena vrata, Tvrđa, hotel Osijek, riječi iz osječkog slenga i slično sigurno će svima koji vas sretnu u gradu u nekoj od ovih majica izmamiti osmijeh na lice.

Jedinstvena cijena svake od majica je 79 kuna, a svaka od njih dolazi u unikatnom pakiranju idealnom ukoliko ste majicu namijenili kao poklon vama dragoj osobi.

GIFTA majice možete kupiti u trgovini HRFUTSAL (prvi kat NAME na Trgu A. Starvčevića, radno vrijeme Pon-pet 9-13h, 17-20h, Sub 9-13h) ili naručiti online preko GIFTA Facebook stranice.

 

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota