Promo / Gospodarstvo

Svježi izgled za svježu zimu – Zerona u zimskom izdanju

Svježi izgled za svježu zimu – Zerona u zimskom izdanju

Ljeto je već davno iza nas kao i preplanuli ten i vitka linija. Zbog užurbanog života i hladnog vrijemena u potpunosti smo izgubili volju za tjelovježbom. Povlačimo se u tople domove pred TV ekrane i zapuštamo svoj izgled. To za sobom povlači višak kilograma, nastanak celulita i prije svega veliko nezadovoljstvo svojim izgledom.

No, zašto bi dobro izgledali samo ljeti? Zbog čega ne bi bili privlačni i sretni čak i zimi?

Poliklinika Lege Artis nudi savršeno rješenje za sve one koji nemaju vremena sate provoditi u teretani kako bi brzo i učinkovito postigli dobar izgled čak i zimi. U sklopu nove kampanje pod nazivom „Svježi izgled za svježu zimu“ do kraja godine po akcijskim cijenama nudi klijentima ubrzani i učinkoviti način kako u samo mjesec dana ukloniti masno tkivo i celulit bez operacije, boli i prekida svakodnevnih aktivnost, bez nuspojava tretmanima i to uz pomoć Zerona lasera.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zerona laser eliminira masnoću iz stanice posve novim načinom, kroz tranzitornu 'poru' na staničnoj membrani, trajno i fiziološki, kroz limfni i bubrežni sustav. To se očituje u smanjenju obujma trbuha, bokova, bedara ili nadlaktica. U prosjeku se na tretiranom dijelu tijela izgubi oko 6-9 centimetara masnih naslaga. Pacijentima koji se odluče na ovaj tretmana preporučuje se obavljanje minimalno šest tretmana koje je potrebno obaviti kroz dva tjedna. Svaki tretman traje pola sata. Laserom je moguće tretirati apsolutno sve regije na tijelu koje predstavljaju problem.

Vrijeme provedeno na Zerona tretmanu možete iskoristiti za opuštanje i relaksaciju. Tretmani su u potpunosti bezbolni, uz ugodni osjećaja olakšanja.
U kratkom vremenu postignite zdrav i privlačan izgled!

Posebnost ovog uređaja je u tome što je prvi hladni laser na tržištu Hrvatske ali i u svijetu koji ima službeni certifikat od strane Američke agencije za lijekove (FDA) i medicinski je certificiran za oblikovanje tijela bez do sada zabilježenih negativnih nuspojava. Ova tehnologija razbijanja masnih naslaga trenutno je broj jedan u SAD-u.

Uz placet za eliminaciju masnog tkiva i redukciju celulita, Zerona je nedavno dobila i treći FDA certifikat za liječenje pretilosti. Sve one koji imaju problema s viškom kilograma i celulitom pozivamo na besplatne konzultacije uz izradu plana tretmana u našu polikliniku.

O učinkovitosti Zerona lasera svjedoči i ambasadorica i zaštitno lice Poliklinike Lege Artis poznata violončelistica Ana Rucner: „Iako redovito vježbam i pazim na ishranu Zerona tretmani su vjetar u leđa za postizanje dobre linije. Kroz samo dva tjedna sam postigla rezultate za koje bi mi trebali mjeseci vježbanja u teretani“.

lege artis1

ASCLEPION LASER - PROTIV DLAČICA I AKUTNIH AKNI

Većina žena zna koliko je naporno održavati kožu uvijek prekrasno glatkom i bez dlačica. Upotreba britvica, voska ili krema za depilaciju postali su sastavni dio života skoro svake žene. Zasigurno je svaka od njih bar jednom u životu pomislila: „Želim ih se riješiti zauvijek!“. Uz upotrebu posebnih lasera, danas je to i moguće.

Poliklinika Lege Artis odnedavno je bogatija je za novi, moderan i multifunkcionalan laser za epilaciju. Iako je primarna djelatnost novog uređaja epilacija, odnosno odstranjivanje dlačica, on služi i u liječenju i tretmanima akni, rejuvenaciji odnosno zatezanju tkiva te bezbolnom tretmanu kapilara.

Lasersko uklanjanje dlaka medicinski je postupak u kojem se diodnim laserom, koji stvara intenzivno pulsirajuću zraku točno određene valne dužine, uklanjaju neželjene dlačice. Prilikom tretmana energija lasera koristi se kako bi se spriječio ponovni rast dlačica.

Laserska epilacija uspješno uklanja dlake, no broj tretmana ovisi o psihosomatskim i fiziološkim faktorima koji određuju koliko tretmana je potrebno za željeni rezultat. Učinkovitost tretmana ovisi o boji i debljini dlačica, kao i dubini njihova korijena.

Najpogodniji kandidati su osobe sa svjetlijom bojom puti i tamnim dlačicama, no sada se i osobe s tamnijom puti mogu podvrgnuti laserskoj epilaciji. Također, ako vas muči i problem uraslih dlaka, ovo je rješenje za vas. Nakon samo nekoliko tretmana možete zaboraviti na bolne procese koje urasle dlake znaju uzrokovati.

lege artis2

Rezultat tretmana također ovisi o eventualnim endokrinološkim problemima te genotipu pacijenta. Kako bi postigli što veću učinkovitost, bitno je dogovoriti plan tretmana sa specijalistom, ovisno o vašem tipu kože i kose.

Učinite nešto lijepo sebe i posjetite Polikliniku Lege Artis!

Poliklinika za krurgiju i anesteziologiju LEGE ARTIS nalazi se u Osijeku na adresi Vukovarska 1( u zgradi OTOSA).
Sve potrebne informacij o Poliklinici možete naći na web stranici www.lege-artis.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!