Promo / Gospodarstvo

Dublin - prva osječka dostava cuge [ponuda i cijene]

Dublin - prva osječka dostava cuge [ponuda i cijene]

Više nema dileme. Dobro ste pretpostavili – Osijek je dobio svoju prvu (pravu) dostavu pića! Facebook stranica „Svi mi koji smo ostali bez cuge“, koja već broji više od 3000 'lajkova', pokazala se kao dio kvalitetno osmišljene marketinške kampanje za prvu osječku dostavu cuge – „Dublin“ koja s radom kreće ovog vikenda (danas - petak, 28. studenog).

Što trebamo znati o novopečenim kuririma dobre zabave? “Dublin“ će raditi svaki dan (tj. noć), a naše će želje biti njihove zapovijedi naručene telefonski ili online putem web stranice. Radi se o dostavi na kućnu adresu po principu klasičnog cateringa. Vašu narudžbu ćete moći 'složiti' u svoju košaricu na web stranici, budući da je ponuda „Dublina“ šira i sadrži sve za kvalitetno zagrijavanje prije izlaska, tulum ili za bezbolan afterparty. Cjelokupna ponuda i cjenik su dostupni na službenom webu, a osim pića tu se može naći i duhanskih proizvoda, čipseva i ostali grickalica, čokolade, slatkiši, sendviči, žvakaće gume, plastične čaše, papirnati asortiman i ostale sitnice. Cijene su, za ovakvu vrstu usluge i više nego pristupačne.

[blockquote]Cijena dostave za grad Osijek i Višnjevac je 5kn, a minimalni iznos narudžbe 49kn (u što ne ulaze cigarete). Dostava u prigradska naselja iznosi 15kn (Tenja, Bilje, Josipovac, Čepin, Briješće). Kompletnu ponudu pogledajte na www.dublin-dostava.com Naručit možete putim web stranice ili pozivom na telefon (031) 328 448[/blockquote]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim na kućnu adresu,“Dublin“ će dostavljati i na poslovne domjenke, momačke/djevojačke večeri, u svatove u kojima mladoženjina obitelj štedi na cugi, studentske partyje s nedostatkom „Ribara“, praćenja Lige prvaka sredinom radnog tjedna, 'girls night out' izlaske na kojima se nenajavljeno pojavi Elizabet Taylor, rock svirke koje do ponoći ostanu bez hladnog piva... gdje god poželite!

I dok Muto, Pips, Dinko, Kandžija, Koca, Mrak i ostali već marljivo vrte brojčanike svojih telefona, ostali lokalci će se složiti da je ovakav poslovni potez dobitak za Osijek jer smo se svi barem jednom našli u situaciji u kojoj bi plaćali 'suhim zlatom' samo da nam netko dostavi 'pljuge i pivo' u 3h ujutro.

O jednom takvom slučaju svjedoči i Koca iz Debelog Precjednika:

Radno vrijeme:
Nedjelja – srijeda: 18:00h – 04:00h
Četvrtak – subota: 18:00h – 06:00h

Za sve ostale informacije nastavite pratiti službenu Facebook stranicu.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!