Promo / Gospodarstvo

Svježi izgled za svježu zimu – Poliklinika Lege artis

Svježi izgled za svježu zimu – Poliklinika Lege artis

Hladno, vlažno i vjetrovito vrijeme nisu saveznici našem licu. Brz i užurban život, zahtjevi na poslu, briga za djecu...sve nam to ostavlja tragove na koži. Pojavljuju se bore, flekice, gubimo tonus i elastičnost. Poliklinika Lege artis ima – kao i do sad - brzo i učinkovito rješenje.

Svježi izgled za svježu zimu slogan je svježe kampanje u kojoj možete naći niz estetskih tretmana lica i tijela, usmjerenih na održavanje ljepote kože i uklanjanje neželjenih efekata neizbježnog tempa življenja.

Savršenu kombinaciju estetske ponude čini široka lepeza tretmana visokokvalitetnom kozmetikom Reviderm, samostalno ili u kombinaciji s anti-age metodama: Botoxom ili hijaluronskim filerima.

Svako lice ima svoju priču...izbor i plan tretmana može se posve prilagoditi klijentu – potrebama i raspoloživom vremenu.
Ovisno o željama naših klijenata, za Vas smo pripremili neke od najpopularnijih paket tretmana u kombinaciji različitih metoda a koje možete uklopiti u natrpani dnevni raspored.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

LUNCHBREAK TRETMANI - zašto ne biste u dnevnoj jurnjavi umjesto na kavu i cugu, otišli na beauty tretman? Stignete ga još nadopuniti i zdravim obrokom.

Evo što su vam pripremili:

SHINNY EYE – tretman protiv umornih očiju: 30 min - 350 00 kn
Tretman za otklanjanje znakova neprospavanih noći, koji će ukloniti maknuti tamne kolutove ispod očiju, natečene jastučiće i umorni pogled - u pola sata! Počinje čišćenjem i balansiranjem; enzimatksi piling uklanja nečistoće s površine kože; na zonu oko očiju nanosi se eye C perfection serum te kolagenski jastučići za instant „lifting“ očiju i svježinu lica.

INSTANT LIFT – tretman za brzi lifting lica: 45 min - 350, 00 kn
Jeste li poželjeli zablistati prije važnog događanja...izgledati entuzijastično i puno energije? Tretman pruža trenutačno osvježenje i otklanja umor s lica. Uključuje čišćenje i balansiranje, temeljiti enzimatski piling i ultrazvučni kolagenski booster kojim se smjesta vraća vlažnost koži i podiže cirkulacija. Na kraju slijedi hranjiva maska za lice.

POST-STRESS - tretman za opuštanje: 45 min - 350, 00 kn
Namijenjen opuštanju i relaksaciji nakon stresnih poslovnih sastanaka.
Enzimatski peeling otklanja svu tešku šminku i nečistoće

Na koži. Posebnom tehnikom masaže i smirujućom maskom dubinski se opšta lice i vrat te vraća vlaga u potkožje te lice postaje opušteno, svježe i odmornije.

LEG FIT – tretman za umorne noge: 30 min - 250,00 kn
Smanjuje natečenost nogu, potiče cirkulaciju i limfni sustav kako bi brže izbacili štetne tvari i suvišnu tekućinu uz pomoć limfne drenaže. Dodatnim umasiravanjem preparata za podizanje cirkulacije i uklanjanje celulita smanjuje se otečenost, te postiže osjećaj lakoće i ugode.

Osim kratkih i efikasnih tretmana kojima se možete posvetiti i u pauzi, pripremili smo i zahtjevnije ali čarobne anti age tretmane; čak i nakon njih, već istog ili slijedećeg dana ponovo se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima!

lege artis 02

Neki se tretmani mogu kombinirati da bi se postigao još bolji efekt: standardnoj primjeni dermalnih filera ili Botoxa sada prethodi priprema - mikrodermoabrazija i enzimatski peeling - to će očistiti i osvježiti kožu, smanjiti pore, ublažiti hiperpigmentacije i – naravno – reducirati bore.

Nakon aplikacije filera/botoxa nanosi se umirujuća maska i završna njega.

ANTI AGE BASIC TREMAN (3000 kn) – kao osnovni tretman za svaki tip kože; čak i kod mlađe, nečiste kože, iritirane atmosferskim uvjetima, s hiperpigmentacijama i prvim borama.

Nakon čišćenja i enzimatske pripreme adekvatnim preparatima, slijedi mikrodermoabrazija Revidermm skin peelerom.Time se uklanja rožnati sloj kože, miteseri i nečistoće, pore vraćaju u prirodno stanje – koža ponovo djeluje ujednačeno, osvježeno i zdravo.

Slijedi aplikacija odabranog Juvederm Vycross filera ili Vistabela (Botox).
Tretman završava umirujućom Ice gel maskom i završnom njegom.

ANTI AGE EXPERT TRETMAN (3500 kn) – kod zrele, umorne i opuštene kože, isušene i dehidrirane hladnoćom i klimatizacijom, naglašenih bora.

Nakon čišćenja i enzimatske pripreme preparatima za zrelu kožu, slijede lifting metode: ultrazvuk, a naročito medicinska radiofrekvencija omogućuju dubinski tretman kože dajući dugotrajni efekt toniziranja kože i potkožnog tkiva lica, vrata i dekoltea, smanjuju opuštenost i proizvode dugotrajni lifting-efekt. To je moguće radi stimulacije proizvodnje vlastitog kolagena i elastina – sposobnost koju tijelo s godinama gubi.

Potom, ovisno o željama klijenta slijedi aplikacija Juvederm Vycross filera ili Botoxa.
Nakon toga nanosi se Calming Hydro maska i završna njega lica.

Ukratko, sad je upravo sezona pomlađivanja i regeneracije kože, te najbolje vrijeme u godini da se poduzme nešto radi prevencije starenja kože.

Učinite nešto za sebe i posjetite Polikliniku Lege artis!

Poliklinika za krurgiju i anesteziologiju LEGE ARTIS nalazi se u Osijeku na adresi Vukovarska 1( u zgradi OTOSA).
Sve potrebne informacij o Poliklinici možete naći i na web stranici www.lege-artis.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!