Promo / Gospodarstvo

Lako do zaposlenja u EU

Lako do zaposlenja u EU

Čest slučaj je da ljudi zbog nepoznavanja zakona ili nedostatka informacija gube mogućnost zapošljavanja, a kao najveći problem se pokazao nedostatak potrebnih kompetencija i nedovoljno poznavanje stranog jezika kada je riječ o zapošljavanju u EU, odnosno zemljama kao što su Njemačka i Austrija.



Uz završetak programa osposobljavanja za njegovatelja vaše zapošljavanje, odnosno konkurentnost na tržištu rada u RH, Austriji ili Njemačkoj te drugim zemljama u kojima postoji izuzetno velika potreba za ovim zanimanjem, zapravo je olakšano.

Ukoliko zadovoljite sve uvjete, koji nisu veliki, imate velikog izgleda za zaposliti se kao njegovatelj bilo za njegu u kući, domu ili kao pomoćno osoblje u bolnici, kod nas, a posebno u Austriji i Njemačkoj...

Iz tog razloga u učilištu Perpetum omogućili su vam program osposobljavanja za njegovatelja po akcijskoj cijeni od 3 500,00 umjesto redovnih 5 500,00 kn i to plativo čak na 7 rata po 500 kuna, ali i druge pogodnosti koje vam uz navedeni program poklanjaju.

Uz završetak njihovog programa, naučiti ćete potpuno besplatno i kako napisati životopis koristeći Europass – oblik pisanja životopisa prihvaćen u EU, ondnosno kako se predstaviti poslodavcu i istaknuti se.
 
Predviđeni početak izobrazbe je 20. listopada,a broj mjesta u grupi je ograničen.
 
Primijeni stanje – uključi znanje!

Vaše učilište Perpetuum
Kapucinska 17, Osijek
Info: mob: 099/376 16 61, tel: 031/201 193, mail: [email protected]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!