Promo / Gospodarstvo

Dani variva u Oberu

Dani variva u Oberu

Počevši od jučer, pa sve do četvrtka, 9. listopada, Ober Piko poziva vas na Dane variva. Užurbani život i nezdrava hrada uzrok su čestih zdravstvenih problema i zato je Ober za vas pripremio mahune, fino varivo, grah, kelj uz faširke ili piletinu i ostale delicije kao iz mamine kuhinje.

U vremena kada je svaka minuta dragocjena i kada se nema previše vremena za sebe i svoje potrebe, nekada je luksuz sjesti i na miru pojesti nešto zdravo, ukusno i svježe pripremljeno.

Upravo o tome razmišljali su u Ober Lunch Baru. Svaka je vaša minuta važna i spremni su vam vrlo brzo na stol staviti kvalitetu i užitak. Restoran je smješten je u samom središtu grada, u dvorištu Doma obrtnika, u Adamovićevoj 2. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim ovih jela, u Oberu svakodnevno možete pojesti i jela s roštilja, meksičke specijalitete, lagane salate te brojne slasne deserte.920c100b518b5f7161ed305c5a5a1d0e.jpg

[span class=doc]Radno vrijeme

pon.- petak 09,00 -17,00 
subota 10,00 - 16,00
NEDJELJOM NE RADI
Narudžbe na telefon 213-282 mob 091 1603092[/span]

[important title=NAGRADNA IGRA]Ober Lunch Bar i SiB.hr vas nagrađuju s 2x1 porcijom jela iz akcije. Za sudjelovanje u igri potrebno je prvo "lajkat" Ober Lunch Bar na facebooku  te potom ovdje ispod članka napisati SiB.hr me vodi na dane variva u Ober Lounch Bar!

Dobitinici: Veronika Vukičević i Jasna Radoš Ergotić[/important]

   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!